Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » September » 14 » Нова вълна от цигански убийства и садизъм
4:24 PM
Нова вълна от цигански убийства и садизъм
"Трима жители на Литаково са задържани като автори на жестокото убийство на учителката Надка Антонова в Литаково, научи botevgrad.com. За двама е установено, че са преките извършители, а за третия се уточнява каква е съпричастността му. Задържаните са роми, единият е на 32 години, а вторият на 18 години. "
  "РУ МВР Лом залови трима непълнолетни, пребили възрастен мъж за 5,80 лв., шушляков елек и мъжка блуза. Пострадалият е в кома в МБАЛ Лом, с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР.В събота срещу неделя дежурните полицаи в гр. Лом са получили сигнал, че е намерен мъж в безпомощно състояние в частен дом в с. Септемврийци.Полицаите тръгват по "горещите следи" на престъпниците и бързо установяват извършителите - група от двама малолетни и един непълнолетен, и тримата от с. Септемврийци. Нападателите са съответно на 10, 13 и 14-годишна възраст." news.bg
  "Младеж с инициали Л.А. (17 г.) от село Горно Церовене е бил намерен убит в местността "Крушите" край селото около 15.30 ч.в събота , съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. По тялото на младежа имало множество рани и следи от удари. Според кмета на селото Йордан Йорданов местни жители видели как четирима младежи от ромски произход са качили насила Л.А. в автомобил.
Йорданов уточни, че жертвата и убийците са работели заедно." dir.bg
 
  Поредната вълна циганско насилие срещу българи е факт, престъпленията на етническата измет стават все по-брутални, набезите им все по-нагли, те се чувстват безнаказани, защото държавата ги превърна в свои храненици, с цел да ускорят геноцида над коренното българско население.Подробностите около убийството на учителката са толкова ужасяващи, че хора със слабо сърце не биха издържали да ги научат. Престъпната антибългарска държава ни докара до робско положение, докара ни дотам, че сме постоянни мишени на доказано нечовешки отпадъчни етноси и раси.Ужасяващото бездействие на политиците-проститутки и гнусните безгръбначни, окупирали съдебната система ни превърна в безправно стадо, обвинявано в ксенофобия и расизъм, докато е систематично изтребвано от изметта на планетата, а именно мангалите-подчовеци. Случаите на брутализъм и безнаказани цигански убийства вече са толкова много, че няма как да бъдат изброени. Един от фрапиращите случаи в последните месеци бе в кюстендилско, където циганската сган уби българин, понеже им пречел да крадат череши.Сами се досещате, че осъдени още няма, делото ще се влачи по мухлясалите съдебни зали от съдии-мухльовци, некадърници и продажници и вероятно ще приключи с поредната условна присъда на циганин-подчовек.Тогава???!!! Търпението дори на най-толерантните хора наближава краят си, щом държавата отказва да защити народа "си", народа сам ще се защити. Който посяга на народа-смърт и друго нищо.
Views: 831 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive