Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2010 » January » 18 » ООН завоалирано сигнализира за бялата демографска катастрофа
12:20 PM
ООН завоалирано сигнализира за бялата демографска катастрофа
  
 
"Пети в света сме по старост на населението"
"ООН предупреждава за необратими демографски промени, свързани със застаряването на световното население
България е пета в света по застарялост на населението - 24,2% от населението й е над 60 години, показват данни от най-новия доклад на демографския отдел на ООН, цитиран от "Дойче веле".
Само за 10 години броят на хората над 60-годишна възраст на планетата се е увеличил със 100 млн. В момента техният брой е 700 млн., или 11% от световното население.
Според изследването старостта е в настъпление навсякъде по света - до 2050 г. 2 млрд. души ще са на повече от 60 години, което се равнява на 22% от световното население.
Без паралел в историята на човечеството
В новия си доклад ООН предупреждава, че тази степен на застаряване е без паралел в човешката история.

Обезпокояваща е и една нова тенденция: паралелно с бързо растящия брой на възрастните намалява броят на децата под 15 години, както и броят на хората в трудоспособна възраст (15 - 59 години).
В световен мащаб броят на хората над 60 години ще надхвърли броя на децата през 2045 г.
В развитите части на света това се е случило още през 1998 г. Главната причина за тези процеси е спадът в раждаемостта, което се е превърнало в универсален проблем.
Демографите смятат, че раждаемостта едва ли някога ще се върне на високите си нива от миналото. В този смисъл промените в демографската структура на света са необратими.
Застаряването е процес с дълбоки последици. То засяга всички аспекти на икономическия и социалния живот и ще промени фундаментално политическите структури, тъй като влияе на тенденциите на гласуване и политическата репрезентация.
Нарушените демографски пропорции водят до промени в самите основи на обществото, твърдят демографите.
България - в първата десятка на най-застарелите
Застаряването засяга всички части на света, но най-застарели са развитите държави. България е сред 10-те най-застарели държави. Тя е пета в света - 24,2% от населението й е над 60 години.
"По-стари" от българите са само японците, италианците, германците и шведите.
По критерия средна възраст на населението България е седма в света със средна възраст 41,5 години.
Степента и бързината на застаряване в България изглеждат застрашителни. В предишното демографско проучване на ООН от 2007 г. България беше седма по застаряване, с 22,9% население над 60 години, и девета по средна възраст на населението си - 40,6 години.
До 2050 г. средната възраст ще се увеличи с 10 години
Степента на застаряване е различна за различните региони и държави. Европа е сред най-застарелите части на света, а Южна Европа - където е България - има значително по-застаряло население в сравнение със средната възраст за Източна Европа.
В развитите държави всеки пети е на повече от 60 години, а до 2050 г. това ще важи за всеки трети.
Нараства и броят на хората на над 80-годишна възраст. В момента броят им расте с по 4% на година, като тенденцията е към покачване.
Между развиващите се и развитите държави все още има големи разлики, но според демографите до средата на 21 век развиващият се свят ще бъде също толкова застарял, колкото са развитите страни в момента. "
 
 
Това, което ООН не казва, е расовият фактор при анализирането на световните демографски тенденции. ООН премълчава простата истина, че бялата раса постепенно изчезва от лицето на земята и със сегашните тенденции, в следващите няколко десетилетия белите хора ще се превърнат в малцинство дори в създадените от предците си държави. Разбира се това премълчаване се дължи на наложените безумни възприятия, че расовата принадлежност нямала значение при формиране състава на нацията.
"Застаряването е процес с дълбоки последици. То засяга всички аспекти на икономическия и социалния живот и ще промени фундаментално политическите структури, тъй като влияе на тенденциите на гласуване и политическата репрезентация. " - Какво искат да ни кажат с това? Просто казано- това означава, че множащите се непрекъснато не-бели етнически компоненти скоро ще определят състава на правителствата на Европа и вероятно и в тях белите хора ще се превърнат в малцинство, т.е. правата на коренното европейско население ще бъдат поставени на карта и тогава имигрантската паплач директно ще поиска привилегии за себе си, включително обявяване на исляма за официална религия, нещо, което и сега искат.
 
Много бели хора отказват да приемат простата истина-ако се превърнем в малцинство, това ще е краят на нашите права в собствените ни страни. Отказът от борба срещу тези смъртоносни тенденции е равносилен на самоубийство.
 

"Застаряването засяга всички части на света, но най-застарели са развитите държави. България е сред 10-те най-застарели държави. Тя е пета в света - 24,2% от населението й е над 60 години." - Нещо да ви прави впечатление? Най-застарели са развитите държави, но между тях, на пето място по застарялост е България? Т.е. , ние не сме развита държава, в което няма съмнение, но в същото време сме сред най-застарелите. Тези данни всъщност са статистически измерения на геноцида срещу българския народ. Той се извършва срещу всички европейски нации, но у нас има чудовищни размери.
 
Не само народа, расата ни загива!
Просвещавай се, арийски човеко/вж. статията "Расовата култура-решаваща за съдбата на народа"/.
Views: 386 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites