Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » June » 13 » Оскотяването на бившите човеци
11:45 AM
Оскотяването на бившите човеци
Безликите ни ограбват
 
Ето част от отговора на въпроса "Защо?!" - Защо потомци на велик народ днес не могат да си стъпят на краката и не могат да се справят с терора на едно безкултурно племе - защото са чудовищно обезличени в културно и духовно отношение.
 
"Чалга сбор в центъра на столицата
 
За втора поредна година кризата отказа "Пайнер" от национално турне по стадионите в страната.
За сметка на това над 30 изпълнители, сред които топ имената на компанията Преслава, Галена, Андреа и Анелия, ще извият глас в центъра на София.
Концертът, който ще бъде по случай втория рожден ден на музикалната телевизия Планета HD, е предвиден за 25 юни от 19.00 часа, на площад "Батенберг".
Организаторите обещават освен най-новите песни да звучат и попфолк класики, като шоуто ще бъде предавано по трите канала на димитровградската компания.
Ще припомним, че миналата година "Пайнер" искаше да отбележи юбилейния десети рожден ден на телевизията си пак на същия площад.
Тогава бе обявена датата 25 септември, но впоследствие общината не даде разрешение той да се проведе. Заради забавеното становище тогава той бе отложен за края на ноември в НДК. "    dnes.bg
 
 
Чалга-сганта не е и никога няма да бъде български народ, нито част от него. Почитателите на неправилно наричания "стил" попфолк са духовно замърсени отпадъци, петнящи името българи и паднали до нивото на циганите. Колкото и да ми се ще да има обединение, с такива духовно осакатени скотове не искам да имам нищо общо, нито някой уважаващ себе си българин и националист. Повтарям това, защото все повече се убеждавам в тоталната липса на човещина и български черти в същността на оскотелите. Дори когато излязат например с българското знаме на мач или нещо подобно, те продължават да са зомбита, липсват им сетивата, които ние Българите имаме. Ще помислим каква ще е тяхната роля, но със сигурност е пагубно те да представляват образа на "българина" по света, резултатът е позор и нищо друго.
Views: 572 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive