Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » July » 9 » Декларация на БАРС и студентите националисти до /АНТИ/ българските държавни институции
11:21 AM
Декларация на БАРС и студентите националисти до /АНТИ/ българските държавни институции
 Открито писмо по повод ескалиращата омраза срещу етническите българи
 
 До: Георги Първанов, Президент на Република България; Бойко Борисов, Министър-председател на Република България; Цветан Цветанов, Министър на вътрешните работи; Борис Велчев, главен прокурор на Република България.

           Господа, вината е преди всичко Ваша!
  Конкретният повод за това писмо е Поредното убийство, извършено от неконтролируеми цигански банди, този път в столичния квартал "Овча купел” на 4 юли. Борислав Райнов, на 24 години, бе убит от цигани, които са живеели незаконно в едно от многобройните гета в София.
 
  И веднага ви казваме защо според нас вината за това и още много други убийства е преди всичко на Вашите институции. През последните години престъпността на циганското малцинство достигна огромни размери, които днес вече са заплаха за националната сигурност на Република България – говорим за ежедневни убийства в цялата страна, които са белег за това, че Вашите институции не могат или НЕ ИСКАТ да поставят нещата под контрол. Има някаква причина, поради която полицията и съдебната система, с бездействието си, стимулират циганската престъпност, и днес тя ескалира. И ние подозираме каква е тази причина – държавата ни е подложена на натиск от външни и вътрешни организации, които не просто са радетели за права на малцинствата в Република България, а за техните ПРИВИЛЕГИИ спрямо етническите българи. И парадоксалното е, че Вие, като представители на най-висшите държавни институции, често говорите за значението на етническия мир в страната, но премълчавате, че в момента реалната дискриминация е срещу етническите българи.
 
  Ние считаме, че политиката не само на това правителство, но и на предходните, е пагубна за етническия мир в Република България, поради привилегироването на малцинствата, което се извършва на държавно ниво. И преди всичко – пагубно е бездействието на Съдебната система, която с изключителната си мудност и корумпираност вдъхва самочувствие и увереност на престъпниците от малцинствата. Те вече свикнаха, че малцинственият им произход е гарант за смекчено разследване и съдебен процес. И всичко това "в името на етническия мир” ?! Ние казваме точно обратното – това бездействие е гарант за разрушаването на етническия мир.
  Наскоро президентът Георги Първанов изрази безпокойствие от проявите на ксенофобия и расизъм. Г-н Първанов не изразява никаква позиция по отношение на проявите на циганския расизъм, чиито жертви нарастват ежедневно. Също наскоро МВР се похвали с успешните си акции срещу организираната престъпност, особено с ударите срещу групи за отвличания на бизнесмени. Явно отговорните фактори премълчават, че много по-голям бич за обществото е циганската престъпност, която в някои села на страната се е превърнала в непрестанен терор/ напр. с. Мечка, плевенско/ .
  От името на българското общество призоваваме за незабавно наказание на убийците на Борислав Райнов, както и за премахване на двойния стандарт, който сега се прилага при разследването на престъпления , извършени от представители на малцинствата, и който потъпква социалната справедливост. Крайно време е държавниците у нас да проявят воля за Национално-отговорна политика.
Views: 569 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive