Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » June » 15 » Не проституирайте, гадове
1:08 PM
Не проституирайте, гадове
Пачаврите са многобройни и това е видима характеристика на днешния ден. По принцип, така се назовават жени с леко поведение, но трябва да отбележим, че всъщност за пачаврите няма пол. Лично аз не съм си представял, че числото на пачаврите ще достигне такива убийствени размери. Мислех си, това е временна криза в обществото, устоите са поразклатени, но всичко ще си дойде на мястото. Обаче нищо не си дойде на мястото, оказа се, че аз съм кризата. 

За какво говорим, скъпи съратници. Говорим за развихрилата се неконтролируема проституция в обществото, официална и неофициална, явна и скрита. Както знаем, проститутките и педерасите са пиедестала на днешното общество. 

Обаче тея с късите поли по кръстовищата са една нищожна част от всички проститутки. Проституцията е обществена норма. Голяма част от жените извършват сексуални актове не просто за някакво служебно издигане и кариера, ами и за някакви дребни нещица, дребни като душите им. Това не ги притеснява, тъй като честта им е мъртва, честта е някакво странно непознато явление, за което са чували, че е отмряло и не е много ясно кога и защо е съществувало.

Тази проституционна норма, разбира се, не се шири само в "простолюдието" . 

Например тази есен имаме курва-кандидат за президент. Става въпрос за Мигленчето Кунева. Известно е, че за да стане евро-комисар, тя извърши множество сексуални актове с някакви евро-председатели барозувци-лайновозувци. За нея не ми пука чак толкова, защото е курва-еврейка. Повече ме гнети моралната разруха на българките и българите. Голяма част от бившите българки търсят брак с чужденец, понеже така си оправяли жизнения стандарт и получавали възможност да се махнат от "гадната кочина" /скъпото ни отечество/ . Това са народо-психилогични черти на някои африкански племена, но ето че дружелюбната глобализация ги пренася и по нашите ширини. Друга част, под влияние на цялостната циганизаторска пропаганда, вихреща се на територията на републиката, се събират с цигани, турци и тем подобни съграждани, понеже това изглежда доста актуално, а ние не искаме да сме неактуални, понеже неактуалните са задръстени, тъй че, за да си актуална, сложи си го с максимален брой подчовеци.


Разбира се, не е нужно една пачавра да спи с чужденци, за да е такава. Както казахме, пачаври са и голяма част от мъжете. Мъжете-пачаври не се опитват по никакъв начин да изтръгнат пачавреността от жените, тъй като тя им позволява да имат повече сексуални контакти с повече пачаври. Мъжете-пачаври са безхарактерни позьори и мухльовци, те нямат воля да възпрат пачавризирането на своята жизнена среда, те просто се поддават на тенденциите, за да не бъдат сочени с пръст. Спектърът им е много голям - от откровено гейски прототипи, до наглед "нормални момчета" . Нормални момчета - небрежно замазана с гел коса, някакво тенеке-ланец на врата, интелигентно-дебилен поглед; каква музика слушаш примерно - "ами всякаква, аз съм музикална курва, хе-хе-хе" ... 

Всъщност цялата официална и полу-официална пропаганда цели да произвежда мъже и жени-пачаври: уж нелегални агенции за компаньонки, поп-фолк/циганизейшън/-кампании, тонове порнографски издания, агенции тип "брак с чужденец" , пошли полу-порнографски предавания тип "шоуто на еди кой си бастун" , кино-продукции, величаещи полигамията...

Изглежда, че само индивиди със силни личностни устои могат да удържат на масовата помийна кампания, но това не е никакво оправдание за останалите. На мен поне ми омръзна да ме ограбват дебили, обстановката става доста крайна.

Views: 635 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive