Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » December » 26 » Отново циганската измет напада полицаи, те стоят като чукундури
6:38 PM
Отново циганската измет напада полицаи, те стоят като чукундури
        "Трима полицаи бити пред РПУ в Самоков"

"Днес, час след полунощ, в районното управление на Самоков бил получен сигнал за скандал между клиенти в дискотека. Охраната на заведението забелязала подбудителя Х.Р. (18 г.), който вече бил доста пиян, и опитала да го изведе от заведението. За да предотвратят разрастването на скандала, на помощ на охранителите се притекли и двама служители на районното управление – те не били на работа и заедно със свои близки празнували в дискотеката. Така, до пристигането на полицейския автопатрул, те успели да изведат Х.Р. навън, който обаче продължил да се съпротивлява и дори ударил единия от цивилните служители. Минути след това Х.Р. бил задържан.

Към районното управление се отправили и двамата служители, за да дадат показания по случая. По пътя обаче те били пресрещнати от насъбралата се вече пред сградата на полицията тълпа от 10-15 роднини на задържания. Те се нахвърлили с юмруци и обиди върху тях и дежурният офицер излязъл, за да усмири роднинския гняв. Благодарение на светкавичната намеса на друг автопатрул, побоят бил предотвратен и седем от нападателите - задържани. Те ще останат за 24 часа в полицейския арест. Материалите по случая са докладвани на прокуратурата, очаква се удължаване на мярката им за задържане с още 72 часа.

Единият от задържаните е Г.А. (36 г.). В края на октомври той бе заловен заедно с още трима негови познати пред дискотека в Самоков, когато единият от групата бе слязъл от паркиран джип и с автомат заплаши младежи, събрали се пред заведението. Пристигналите на място три автопатрула извършиха оглед на возилото, в което откриха огнестрелното оръжие - автомат "Калашников” със сгъваем приклад и заличени идентификационни номера. "                       vesti.bg
 
 

  Продажните противонационални медии дори не споменават, че това е поредна изява на мангалска наглост и разюзданост, въпреки че цял Самоков е наясно с това. Забранено им е, защото ако ни информират, че извършителите спадат към подчовешкия цигански етнос, това ще е расизъм и грубо погазване на мангалските права. Това е съвременното изгнило общество, особено в нашата родина, етническият българин няма права, за сметка на паразитиращите етноси.
  За циганската сган няма какво повече да се коментира-доказано е, че тя е изметта на планетата, който не го разбира просто е малоумен.
  Какво щеше да стане, ако българи направят нещо подобно- да скочат на служители на реда? Всички знаят- щяха да бъдат смазани от бой и обвинени в най- тежки форми на тероризъм. Но извършителите са цигани и затова униформените трябва да стоят и гледат как сганта вилнее в дискотеките, по улиците и пред районното управление.
  Нещо повече, един от мургавите подчовеци само преди месец- два е задържан, размахвайки "Калашников" , отново в дискотека в града. Какво да говорим, след като същият фекалоиден индивид няколко седмици по- късно спокойно участва в побой над униформени служители? Очевидно е, че в жалкото подобие на държава, което ни управлява, циганският произход е гарант за абсолютни привилегии и право да крадеш и убиваш, без някой да ти иска отговорност.
  Правилно хората си задават въпроса защо маймуните Цветан Цветанов и Бойко Борисов не излязат и не кажат какви мерки ще предприемат срещу разюзданата мургава измет. Преди няколко дена се хвалеха с операция "Наглите" . На кой нормален българин обаче му пука за "геройската акция" на ченгетата срещу престъпна група, която е отвличала само богаташи?? Хората се интересуват от това, да има ред на улицата, по заведенията, кварталите и т.н. и да чувстват поне някакво спокойствие за живота и собствеността си.
  Отново ще кажем, че безредието в нашата страна не е резултат от невъзможност за справяне, а е добре планирано и режисирано от антибългарски сили, които целят унищожението ни като народ. Държават умишлено създава условия за физическо и културно изтребление на българите, а които някак оцелеят, са едва ли не принудени да емигрират в някоя държава, в която има закони и ред.
  Държавата желае нашата смърт, а един от инструментите за постигане на целта е циганския етнос, за който е доказано, че "демократичните" средства не помагат за осмиряване и контролиране. Ако българите отговорят на смуглата измет със същото, с което ги провокират, циганските подчовеци ще съжаляват, че са ги правили смърдящите им родители, но засега идиотската толерантност позволява безнаказаното ограбване на българите.
 
Views: 767 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive