Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 175

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » November » 24 » Отново за двата световни урода - западна цивилизация и ислям
7:57 AM
Отново за двата световни урода - западна цивилизация и ислям

Въпреки всички предупреждения, безумната тълпа се хваща детински на юдо-масонската игра - вярва на идиотизма, че двата световни урода в лицето на Западната цивилизация и исляма са противоположни и едва ли не в единия лагер е Злото, в другия - Доброто. Лековерно и малоумно зомбитата повтарят - "Аз съм Париж" или "Молете се за Париж"/На кой да се моли обаче атеистичното безнравствено стадо?!/. Пак се налага да приложа мой коментар от преди да започне организираният от масонската чума маймунски поход към Европа, написан по повод имигрантските размирици в Стокхолм през 2013г.

"В последните седмици ескалира конфликтът между привидните противоположности - западната цивилизация и исляма. Те обаче не са толкова противоположни, колкото изглеждат, напротив. Обединява ги общата им разрушителна роля спрямо човечеството; несъвместимостта им с явлението, наречено човешки добродетели.

За невежата част от човечеството/ която е твърде голяма/, в този конфликт изборът се свежда между това да подкрепят канонизираният аморал на Запада и противочовешката форма на морал на исляма. При все, че ние би трябвало да сме носители на тенгри-християнската цивилизация, която единствена може да спаси света от безнравственото блато. 

В очите на "модерния човек" Западната цивилизация е изразител на прогреса и свободата, колкото и абсурдно да е това. От тази цивилизация не е излязло нищо градивно за човешкия дух, напротив - превърнаха Християнството в търгашество и маскарад, наложиха робовладелска система; нароиха рушителни идеологии като капитализма и комунизма, творение на западните евреи... 

В "добродетелите" на Запада може да вярва само изключително плосък човек, воден изцяло от материализъм и псевдоценности. Въпросните западни държави поддържат високия си жизнен стандарт основно с грабеж на останалата част от човечеството. Но не е само грабежът, нещо повече - подмолно и неофициално, робовладелската система, която се счита за изчезнала през 19-и век, е насочена към държавите от Източна Европа. Не само като евтина работна ръка - трафикът на хора, съвременната форма на робство, е с основна посока изток-запад. 

Това са нео-либералните добродетели, в които ни възпитава Запада - порнография, педерастия, проституция, наркотици; това трябва да са висшите идеали и разбирания за свобода. Привидно, срещу тази аморална култура се изправя ислямската култура, която е символ на религиозен фанатизъм. Ислямът всъщност е изцяло фалшива морална система, която руши човешкия дух и е насочена срещу човешката свобода. 

Някои наричат исляма още военна доктрина - това обаче е погрешно становище; не военна, а сатанинска доктрина. Фанатичният мюсюлманин не излиза очи в очи с врага, а избива невинни и случайни хора, защото щял да ходи в рая. Олигофреничен сатанизъм за духовно и умствено несъстоятелни човекоподобни. Защитниците на исляма ще кажат - ама те истинските мюсюлмани не били фанатици. Каквито и да са, навсякъде, където има мюсюлмански квартал, се разнася воня, вероятно заради извисените им културни навици.

И така, за повечето "цивилизовани хора" сблъсъкът на Запада и исляма е сблъсък на атеистичния прогрес и фанатизма. Всъщност това са две различни прояви на античовешкото и уродливото, най-добре ще е да се унищожат взаимно."

Views: 606 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites