Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 20 » Потвърждение. Стига си търпял - стани националист и престъпната измет размажи
1:13 PM
Потвърждение. Стига си търпял - стани националист и престъпната измет размажи
Един-единствен спасителен вариант за българските младежи - организиране в патриотични боеви групи. Не вярвате?.. Тази новина подтвърждава последната просветителна статия в сайта, само няколко дни, след като я публикувахме:

"Цигани нахлуват в класна стая, погрешка млатят до смърт ученик"
"Мозъкът му, който бе обърнат от побоя и падането на земята, е застанал на правилното си място. Иван е правил гърч, но това е нормално след такава операция”, разказа майката Петя Ганчева, която неотлъчно бди до леглото му. След вътрешно разследване и преглед на камерите в училището било установено, че Иван не е виновен за инцидента. Предишният ден десетокласниците се подигравали на негов съименник - Иван Алексиев, който е от ромски произход и е от близкото до Варна село Каменар. Той се оплакал на роднини от расистките обиди на наборите си. В петък трима бабаити нахлули в класната стая на Иван Ганчев. Без много разправии те се нахвърли върху нищо неподозиращото момче. То само свило ръце и си пазело главата. След мелето са задържани 21-годишните Страхил Христов и Мартин Иванов от с. Каменар, които са в основата на побоя. Кметът на селото Светослав Райков също направил разследване. По неговите думи Иван Алексиев от Каменар често бил обект на подигравки и физическо посегателство в гимназията. Другите ученици често му казвали: "Черен, ти няма да учиш тук.” Момчето търпяло, но накрая се оплакало на братовчед си Мартин. Баткото решил да отиде в училището, за да раздаде правосъдие, като подбрал със себе си Страхил и 19-годишния Асен Асенов. Когато отишли в гимназията, потърсили момчетата, които тормозели техния приятел, но случайно попаднали на Ганчев. Светослав Райков призна, че пострадалият няма вина и дори не е закачал децата от Каменар. Иван все още е в реанимацията на командно дишане и са възможни всякакви усложнения, каза вчера шефът на болницата "Света Анна” във Варна д-р Веселин Николов. Преди години Иван бил опериран от тумор в мозъка. "   plovdivmedia.com


Да беше нещо необичайно и рядко - да се изумим. Обаче циганският тормоз и техният расистки бандитизъм се е превърнал в нещо ежедневно и неконтролируемо. Момче е бито до състояние на кома, момче, което преди години е имало тумор в мозъка. И защо? Според еничарските медии и кметът-идиот на Каменар, причината е в расисткото поведение на българските ученици.

И забележете - циганите дори не потърсили конкретните ученици, с които имал вражда мангалският им събрат, а пребили до смърт случайно момче, вероятно което им се е сторило най-слабо и беззащитно.                                            

И се досетете при какви условия това нямаше да се случи. Казвам ви - представете си, че значителна част от учениците са организирани в патриотични боеви групи от "нетолерантни" младежи, които не търпят цигански тормоз. Същите тея цигани нямаше да си тръгнат живи от това училище. Защото насреща си биха имали Българчета. Които не разчитат на някаква педерастка полиция, които не разчитат на някоя лъжлива фондация. Които се чувстват Българи и си помагат, особено когато кръвожадни мургави подчовеци решат да се правят на мъже в някое училище.

Българи, да започваме организирането. Случайно или не, на първия учебен ден публикувахме в просветата статия, обясняваща абсолютно необходимата нужда младежите да се организират в националистически групи, във всички възрасти, и да започнат да дават яростен отпор на кръвожадните мангали и тем подобна измет. И няколко дни след статията - това грозно, но категорично доказателство.

Затова - разпространявайте идеята сред все повече младежи. Идеята да се браним сами и да смажем изметта, да я смажем, за да Спре. Младежите и учениците ще почувстват разликата на практика - когато дойдат няколко цигански подчовека с желанието да трепят българчета, но бъдат ненадейно смляни на кайма, тогава ще видите как ще се ентусиазират все повече българи.

Революцията ще започне от училищата, Националната революция. А каква ще е тя - ще е събуждане на българските младежи, които ще накарат изметта да спре и да се свре в мръсните си дупки. Българските младежи сами ще бранят правата си, без да чакат боклуците от местното РПУ или някоя въшлива антибългарска фондация.

Осъзнаване, съединение и организиране - да смажем изметта.
Views: 566 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive