Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 26 » Поръчкова к*рва дава "пример" на жените ни
2:08 PM
Поръчкова к*рва дава "пример" на жените ни
Ето какво всъщност пропагандира юдейската зараза
 
"Защо 28-годишната Рая ходи само с евреи и иска да се омъжи за израелец разказва предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт" .

Авторката на тази крайна позиция е 28-годишната хасковлийка Рая, която е решила да бъде само с евреи. Тя не иска българи в леглото си, защото според нея те не стават за нищо.

"Аз съм обиден от това, вие само гледайте! И още по-обидно - след като не спи отдавна с българи, Рая е решила да спи само и единствено с евреи. Направо скандално!", възмущава се водещият.
Българските мъже не са конкурентоспособни на световния пазар на мъжете, е присъдата на Рая, която вече е основала група във "Фейсбук", красноречиво озаглавена "Не искам български мъж!".
Тя е решена да се омъжи за евреин. Не я спират дори предупрежденията от сестри на нейни гаджета, които й обясняват, че тя е "гои" (нееврейка) и че това е донякъде обидна дума, която означава, че няма шанс като християнка да се задоми с евреин.

Рая обаче продължава да упорства. В момента тя е в Тел Авив и е щастлива. Иска да живее на топло и мъжът й да се отнася с нея както трябва. Дори е научила иврит.

"Рая е момиче с големи гърди. Тези гърди са реколта 1982 г. и тя вече ревниво ги пази само за евреи", додава в типичния си стил и Карбовски, който търси причините за това обсебване.

Няма вече идея за нация в нашите момичета, докато всеки друг велик народ си пази семето и млякото за свои деца, това исках да ви кажа с този филм, заключава Мартин Карбовски, според когото "по-лоша новина за българските политици и патриоти няма да чуете по телевизията". "
 
Четейки за тази симпатична госпожица, си мисля, че убийствата на честта, прилагани в миналото към лековати жени не са особено крайна мярка-очевидната проститутка на име Рая дава пример за това, че поръчковите ни медии дават трибуна на всевъзможни извращения и мерзости, целящи крайно недобронамерена провокация към българското общество.
 
Най-отвратителното е, че малки 12-13 годишни/и по-големи/ момиченца може, гледайки този женски изрод, да я вземат за пример и да решат, че те също не желаят българин за мъж. И това на фона на безпрецедентното топене на българската нация, което застрашава оцеляването на българския ген.
 
Излиза, че въпросната Рая ненавижда мъжете от народа, от който произлиза. Впрочем не е много сигурно, че тя е с българска кръв. Много интересно как госпожицата е решила, че точно евреите ще й дадат всичко, което иска. Ако иска пари, тогава е съвсем разбираемо, но жени с такова поведение се наричат с термина "к рва", няма защо да ни я представят като нормална жена с достойдство.
 
И точно евреи-в чиито религиозни книги изрично се казва, че жената е по-нисше създание от мъжа и не може да има равни права, точно при тях подлата куртизанка търси щастие и разбиране, при това без да дава за пример конкретен мъж, а говори за евреите като цяло! Странно, много странно. Бие на добре обмислена пропаганда.
 
Интересно дали провокаторката е наясно, че евреите всяка година превръщат хиляди жени в проститутки, основно от Русия и източноевропейските страни, залъгвайки ги, че в Израел им е осигурена работа, а веднъж трафикирани там, се третират като животни. Не е тайна също, че Израел е световния център за бълване на детска порнография; тези мъже и това общество ли ни пробутват за пример?
 
Донякъде правилно, Карбовски завършва с думите, че "Няма вече идея за нация в нашите момичета" , но остава въпросът защо дава трибуна на подобни изроди и поръчкови манипулатори.
Views: 989 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive