Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 26 » Правдоподобност в недобронамереността на сатанизирана Ватикана
2:57 PM
Правдоподобност в недобронамереността на сатанизирана Ватикана
Получихме жокер - това е война!
Определено няма как тези "грешки" на нашите ватикански "братя" да са случайни, въпросът е какво имаха пред вид и какво искаха да кажат.

Разбираме от новините, че при посещението на бившия гард и настоящ кавалджия Бойко, домакините от Ватикана представили нашенската делегация като македонска такава, а знамето на България било поставено обърнато наобратно.

Какви може да са причините за тези, меко казано, непростими гафове при нормални обстоятелства /под нормални обстоятелства имам пред вид наличие на независима българска държава/ ?

На първо място, Ватикана от доста време насам се е превърнала в резиденция на дявола и свърталище на нечисти сатанински сили, отдавна изгубила връзка с Християнството и явяваща се негов върл противник. И няма какво да се чудим - еврейството нямаше как да прости гоненията срещу последователите на Юда, затова си постави за цел да превземе Ватикана и да я превърне в развратител и поругател на вярата Христова. И тази цел бе изпълнена. От тази институция не може да се очаква нищо добро и полезно за християнските народи, там заповедите се пишат от юдейски равини и се изпълняват от кардинали-педофили хомосексуалисти.

От друга страна, във Ватикана се съхраняват изключително много исторически летописи, включително пряко свързани с българската история, голяма част от които не ни е известна. Малцина са българите, някога имали достъп до ватиканската библиотека, един от тях е потъналия в забвение Ганчо Ценов, застъпващ се за автохтонния европейски произход на Българите. Там, в сърцето на Рим, едва ли са забравили как цар Калоян унищожава цвета на западното рицарство през 1205 година, разбивайки армията на Балдуин, като пресича амбициите на католическия запад да наложи пълен контрол над православния изток. Една такава явна гавра както с националното ни име, така и с националното ни знаме, може да има връзка с тези минали събития.

Но все пак това е минало, а настоящето е по-важно, и то говори, че в момента нито една западна сила няма интерес от възраждане и благоденствие на българската нация. Няма какво да се лъжем - ограбването и съсипването на страната ни се извършва не само със знанието, а с пълното съдействие и планиране на Запада, от своя страна подчинен на юдейството.

България - това е оригиналният модел на Националната европейска държава, модел, по който се изградиха европейските държави през т.нар. Ренесанс, а после ние трябваше да "възприемаме" от запад идеите, които сами бяхме създали.


Защото, запитайте се, коя държава бе първата в Европа, която носеше името на народа си, а не на географско понятие или династия, коя държава запази името си непроменено най-малко 13 века?
- Това е България и други никой.

И днес, когато интернационалната чума си е поставила за цел да унищожи националната идея, кой ще е под прицела на най-ожесточени атаки? Това пак е България, първообраза на Националната Държава.

Но това, което се е случило онзи ден, е само символична гавра, истинското потъпкване на народа ни се изразява в геноцида над етническите българи, които са принудени в собствената си страна да работят като роби за чужденци-експлоататори и да се топят демографски за сметка на етноси-паразити.

Обаче има и друго - няма как да отречем, че в грубите гафове на Ватикана спрямо нас има нещо будително и полезно - това е сигнала, че България е застрашена от национално обезличаване и културна смърт. Това изразява "грешката" , при която делегацията ни е обявена за македонска.

И забележете реакцията на Борисов - той казва, че това не е толкова важно и нищо лошо не е станало?!
С други думи, ако беше малко по-директен, Бойча щеше да ни каже, че така и така в плановете на Големите не влиза национална държава България, и за т'ва да не се палим.


Има и нещо още по-вярно, заслужаващо адмирации - обърнали са знамето ни, както в положение на война. Абсолютна истина - колко ли още трябва да блеем, за да разберем, че сме в положение на война! Но ние сме "разумни" хора; смятаме, че редуцирането на етническите българи с 2 милиона за 20 години е просто малшанс, естествен "преходен процес" .

Българи, войната е факт, просто е необявена. Който е човек и българин, ще воюва, който иска да заравя главата си в пясъка и да блее за няк'ва си демократична илюзия, ще търпи скотски, но нека знае, че не просто е дебил, а и престъпник. За последствията, които ще изпитат неродените ни деца, отговорността е наша. Когато попитат "ами какво правихте вие, когато разкъсваха и продаваха България?" , ние ще кажем "ние бяхме радетели за толерантност и демокрация, с други думи малоумници." .


Войната е навсякъде и се води по всички фронтове - в обикновеното ежедневие, в икономиката, в училища и университети, в литературата, в изкуството, на улицата. Който иска да оцелее, воюва.
Views: 683 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive