Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » December » 26 » Приеха на първо четене следенето в интернет
7:14 PM
Приеха на първо четене следенето в интернет
Моделът за общество, който ни налага управляващата върхушка
 
"Безконтролното следене в интернет узаконено"

  "Народните представители приеха на на първо четене спорните промени в Закона за електронните съобщения, съобщи vsekiden.com. С тях служителите на реда получават пряк и постоянен достъп до данните за трафика на интернет доставчиците и мобилните оператори.
Той ще се извършва със специален софтуер и, поне на теория, след съдебно разрешение. Според промените в закона полицията може да се възползва от новите си правомощия във всеки случай на престъпление, за което се предвиждат две и повече години затвор.
Законопроектът беше подкрепен единствено от ГЕРБ и Атака. Срещу него се обявиха, както БСП, ДПС, Синята коалиция и РЗС, така и гражданското общество и интернет потребителите."       19min.bg
 
  
  Още една стъпка към превръщането ни в безправни скотове, под предлога, че така щяла да се намали престъпността и да се улесни следствието. Повече от ясно е, че полицията следи не представители на престъпния свят, а именно хора, които са настроени силно против престъпността и престъпната система, ченгетата следят преобладаващо хора, неъгласни с разграбването на народа.
  Този законопроект е и доказателство, че ГЕРБ ще превърне държавата в още по- осезаемо разюздана полицейщина, но не за да има ред, а за да се подпомогне безредието и нарушаването на правата на българите и културните норми. Доказателство са събития като двата досега проведени гей- парада, при които беше впрегната на крак цялата полиция, подкрепена от части на жандармерията, за да охранява педерастката пасмина, излязла да сее открито на улицата отвратителния си разврат и аморал.
 Очевидно "българската" полиция има две основни задачи- да охранява циганите и гейовете. Ако не сте мангасар или педал- полицейската репресия е нещо резонно...
Views: 713 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive