Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » November » 30 » Проверяват чалга- проститутките откъде им били доходите
7:57 PM
Проверяват чалга- проститутките откъде им били доходите
 
     "НАП погна и фолк звездите"
   "Масови проверки на естрадните, поп, рок и фолк изпълнители започва Националната агенция по приходите (НАП) заради десетки сигнали, че изпълнителите укриват голяма част от хонорарите си.
Вече се проверяват 16 от най-популярните имена в естрадната и фолк музика, предстои да се инспектират и други музикални изпълнители.
  Установено е, че едно от най-популярните имена в българската естрада изобщо не е подавало данъчна декларация в последните пет години. 
  Фолкпевица пък декларирала доход от 86 000 лв. за 2008 г. при положение, че хонорарът й за едно участие е минимум 6 500 лв.
  Следващата стъпка, която ще направят проверяващите в НАП, е да сравнят официално декларираните от звездите доходи със стойността на имуществото, което притежават."    vesti.bg
  Ясно е, че санкции за подчовеците, наречени чалга- звезди няма да има, защото антибългарската държава ги пази от всякакви посегателства- те са особено ценни в процеса на морално унищожение на народа. Тия от НАП явно се правят на халосани, щом се чудят от къде са доходите на чалгаджийките. Всички знаят, че чалгаджийките са проститутки с редовна клиентела, при това с висока такса, защото в сбърканата ни държава тая долна измет минава за елит. Фактът, че чалгата е толкова популярна сред младежите говори достатъчно за моралната и ценностна катастрофа на обществото ни- родителите не дават никакво възпитание на децата си, а те пък като най- издивелите скотове не могат да отсеят културата от помията и се превръщат в циганизирани бездушевни изроди. Младежите, които са почитатели на чалга "културата" са абсолютни и безнадеждни дегенерати, бреме за родината и откровени предатели на българщината. Все пак надежда има, но тъпаците ще бъдат вкарани в правия път само със строг контрол, граничещ с диктат- друг изход за душевно-болните чалга- фенове няма. Що се отнася до чалга- продуцентите като помийния бълвоч пайнер- майнер и т.н. , техните собственици заедно с изпълнителките- проститутки трябва да бъдат публично обесени. Това ще е истински празник за справедливостта и културата и белег, че хората са се събудили от мизерния си робски сън.
Views: 635 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive