Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 30 » Първаноглу на интимна среща с педали-антифашисти
12:38 PM
Първаноглу на интимна среща с педали-антифашисти
 
Президентът на мангали, турци и педали Първаноглу прие на официална среща част от най-долната утайка на обществото - именно т.нар. антифашисти:

"Антифашистите се оплакаха на президента от прояви на ксенофобия срещу тях

Тревога от възраждането на крайна идеологическата вражда и инциденти, предизвикани от омраза и агресивност, изрази президентът Г. Първанов по време на среща с ръководството на Българския антифашистки съюз. Пред президента антифашистките дейци също изказаха безпокойство от ксенофобски случаи у нас срещу членове на съюза.

Българското общество трябва да се стреми към национално помирение, призова Първанов и осведоми, че процесът минавал през прочит и осмисляне на историята, но не през отричане или преиначаването на миналото. Не трябва да се допуска снизходително отношение към възникващата тенденция на преиздаване на нацистка и друга антисемитска литература, настоя държавният глава и каза, че винаги е настоявал за морално признание на приноса на българските антифашисти в световната съпротива. "
 
 
Гади ми се от тая смрад - България се обезлюдява стремглаво откъм българи, докато тяхното място се заема от криминогенната циганска измет, а тоя задник Гошо Седефчов изразил тревога от ксенофобията и даже от антисемитската литература!
 
Сега разбрахме - добре че тоя червей ни каза къде е проблемът: стандартът ни е най-ниският в Европа, демографски се топим най-бързо в цялата световна история, младежите тънат в невежество и разврат... И къде е проблемът? - В антисемитската литература, разбира се!!! Как не се сетихме!
 
Що се отнася до "героите" от антифашисткия съюз - те са 2 в 1. Първо, борят се срещу фашизма, нищо, че е само в лайняните им глави, и второ - освен антифашисти, те са и закоравели педерасти. Известно е, че анархо-комунистите отново изразиха подкрепа за парада на педерастката сган на 26 юни. Освен това, има индикации, че топлите им взаимоотношения с бисексуалния негодник Първаноглу са прерастнали в неудържима страст, прекрачвайки границите на платоническата любов.
 

Антибългарщината става все по-неудържима и агресивна, защото е заела позиции по върховете на властта. И няма да се промени, докато обществото проявява търпимост към прогнилото и отровното. Проблемът е най-вече, че самото общество е прогнило - пасивност, апатия и нихилизъм.
 
Сега ясно ли е - антифашисти, педали и цигани, останалите не влизат в плановете за светлото бъдеще.
Views: 739 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive