Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » March » 14 » Психотрониката - средство за прикрит геноцид
1:23 PM
Психотрониката - средство за прикрит геноцид
Тежка психотронна атака - това е главната причина не само за самозапалванията, а и за останалите безумни и абсурдни наглед самоубийства и убийства, случили се у нас през последните месеци и представяни като шизофрения или драстични опити за протест. Най-странното е, че за повечето хора психотрониката е просто налудничав брътвеж, докато в САЩ от доста време има закони, забраняващи ползването на психотронни оръжия. Всъщност не е странно - масовото невежество осигурява необезпокояван контрол.

"51-годишен мъж се е самозапалил пред сградата на президентството. Инцидентът стана около 13:35 ч. Човекът е загасен с пожарогасител от служители на НСО. Лицето му е обгорено, ръцето му също са пострадали. Мъжът е на 51 години и не е криминално проявен, уточниха от МВР.

Първоначално мъжът е стоял до фонтана пред президентството и не се е движел,. След минута просто е пламнал. Мъжът се казва Димитър Димитров и се е занимавал с ковано желязо, твърди БГНЕС.

Това е четвъртият подобен случай за последния месец.

Първият бе на млад мъж, който се самозапали в центъра на Велико Търново. 

Вторият на 36-годишния Пламен Горанов, който се самозапали пред Община Варна в знак на протест срещу управлението кмета Кирил Йорданов. Малко по-късно той издъхна във ВМА-Варна.

Миналата седмица в сградата на Община Раднево се самозапали 53-годишният Венцислав Василев. Той също почина преди няколко дни."

Медиите и официалните власти обаче не биха си позволили да признаят в прав текст, че върху хората се прилага целенасочено въздействие с психотронна апаратура и дават идиотски обяснения за абсурдните случаи на убийства и самоубийства. Мизерия винаги е имало, но аз не знам така масово хората да са решавали проблема с шизофреничен пристъп.

"Изпълненото със страсти време на протести увеличи броя на самоубийствата, и то в градовете, които са най-активни в недоволството срещу монополите и бедността. Това сочат данните на Спешна помощ и полицията във Варна, София и Благоевград.

След смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов от Варна стана ясно, че в града е скочил броят на самоубийците. Вчера мъж на 43 г. се хвърли от Аспаруховия мост, а в неделя друг младеж се гръмна в главата.

 По петима се хвърлят от същия мост всеки месец.В дните на протести средно по двама души се самоубиват в града. В София от началото на годината досега край на живота си са сложили 129 души, а други 21 са опитали.

Полицаите в столицата признават неофициално, че не помнят такъв бум, особено през зимата. Само миналия петък 10 души са посегнали на живота си, като трима от тях - с пистолети. Фаталните 13 души са загинали от собствената си ръка и в Благоевградско за около 3 месеца. Броят им може да не изглежда стряскащ, но е огромен на фона на обичайните случаи в този район на страната.

 И полицаите в Благоевград признават, че има бум на самоубийствата, и то преди "сезона”, който е през пролетта и есента. Най-много хора напускали този свят заради проблеми с парите. Те обикновено са на възраст между 38 и 52 г.

В Пловдив само двама души са сложили край на живота си от началото на 2013 г., но единият случай е драстичен - 32-годишният военен Георги Тепавичаров изби семейството си и се гръмна. Причината - проблем с връщането на кредит."  trud.bg

Чий здрав, че и не дотам здрав разум може да реши, че със самозапалване или друг вид самоубийство, ще промени ужасната действителност и ще наруши рахатлъка на грабителите? Тове не е нормално дори за полудял човек. А освен това, в почти всички случаи, както при самозапалванията, така и при убийствата на собствените семейства, се касаеше за хора, които нямат "психо-досие" , не са имали заболявания в миналото или симптоми в настоящето. Искат да повярваме, че изведнъж всички тези убийци и самоубийци са прещракали и са убили не само себе си, а родителите и децата си?! Аз не вярвам, поне за част от тях.

Това, на което също трябва да се обърне внимание е, че видовете убийства и самоубийства са групирани във времето. Имаше два случая, в които служещи към МВР и МО избиват цялото си семейство и се самоубиват по абсолютно идентичен начин - единия в София, другия в Пловдив; случиха се в рамките на седмица. В последните 2-3 седмици 4 случая на самозапалвания, при положение, че такива у нас почти не е имало досега. На системата и нейните слуги - медиите, не трябва да се вярва нито за миг, но пълно недоверие може да има само духовно и мисловно-независимият.

Views: 1144 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
1 абв  
0 Spam
На хората които не се интересуват от истината и не искат да прогледнат за това, което се е случвало в недалечното минало по тези географски ширини обикновено им се случват бедствия, аварии и катастрофи, организирани в случая от боклуците от Психотрониката.
Кои са боклуците от психотрониката:
- сталинисти и русофилски националисти, които се изживяват като владетели на Вселената, и по-специално като областни управители на Балканите
- боклуците около Старата комунистическа вещица, които трошеха парите от бюджета за всякакви глупости
- шарлатаните от Царичина дупка, които изпотрошиха парите от мизерията на българския народ за да задоволяват собствените си мании за величие и за управление ... и за контрол
Медиите са виновни дотолкова, доколкото не говорят за тази тема, а и това което говорят е по-скоро изопачаване на нещата до неузнаваемост, като напр. представяне на Старата комунистическа вещица за канонизирана светица от Седма звездна величина.
Защо не разнищят например сталинистките чистки на Психотрониката от 1994 год. и от 2005 год., а сега и от 2013 год.
Кой стои зад тези 'проекти', с какво се занимават, как ноу-хауто попадна в ръцете на организираната престъпност и на организираната корупция и за какво го ползват.
Кой ползва наркохипноза и симулации на депресия и тормоз по време на сън за отвличане и унищожаване на хора, които не споделят патологичната им любов към национал-комунистическата пропаганда.

2 Voisil  
0 Spam
Психотронната атака не е дело само на КГБ-ейските тайни служби, а и на американските. Има много сведения, че те дори имат общи проекти. Което не е учудващо - комуниисти и капиталисти задружно потискат човешкото в човеците.

3 Voisil  
0 Spam
"Погрешно е внушението, че самозапалващите сехора са психично болни. Това заяви психиатърът д-р Веселин Герев на среща по
проблемите на здравеопазването в Пловдив.


По думите му самозапалващите се са хора собикновени проблеми, на които не е обърнато внимание. Удобно е да се изкарват
луди, но те не са, категоричен бе д-р Герев.

Той прогнозира, че този тип действия тепърва щенабират скорост. Целта не е да се наплаши обществото, а хората да се обърнат
навреме към специалист. Самозапалването е вид автоагресия и търсене на
внимание, обясни д-р Герев.

Според него големият цинизъм в момента е, чевсички институции излизат с твърдението, че всичко е наред. Той определи
случващото се в страната като психотерор и монопол на терористите. Ситуацията е
като да клатиш бутилка с шампанско, предупреди психиатърът. "

Тоя психиатър само загатва, че става въпрос за психотерор,ама няма да е зле да поясни точно за какво става въпрос. Затова се иска смелост
и независимост.

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive