Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 14 » Радикални националисти атакуваха джамия с гръмотевица
1:49 PM
Радикални националисти атакуваха джамия с гръмотевица
"Гръмотевица напука стени на минарето на джамия в Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Тази сутрин в 09.40 часа от РЦ 112-Русе е получен сигнал, че в Разград от джамиятата на бул. "Априлско въстание" 13 са паднали парчета камъни от минарето и са се напукали стени на минарето й. Причината е паднала гръмотевица тази нощ.
На посочения адрес е изпратен дежурен спасителен екип от група АСД. При пристигане на място спасителите извършват оглед и установили описаните щети. Няма опасност за гражданите и посетителите на джамията. Дадени са указания на ръководството на Районно мюфтийство – Разград, за предприемане на съответните действия по ремонта на минарето. "
 
Полицията работи по две основни версии - подозира се, че местни скинхедс са изстреляли спътник около земната орбита, който посредством засекретено магнитно устройство е предизвикал концентрация на космическа енергия, която чрез фашистки машинации е пренасочена към минарето в Разград. Рано сутринта в района на джамията, млад мъж с гола глава е забелязан да маха с ръка към небето, вероятно указвайки местоположението на минарето.
 
Според органите на реда обаче втората версия е по-вероятна - касае се за новосформиран Ксенофобски съюз на мълниеносните божества. В момента се издирват Перун и скандинавския му сподвижник Тор, и двамата криминално проявени.
 
От организация "Шалом" заявиха нееднократно, че антиислямските и антисемитските настроения се разрастват; това становище получи потвърждние за пореден път. 
 
В какво време живеем! Расисти, фашисти и нацисти са ни окупирали и правят каквото си искат, не се издържа веке. Вчера са си позволили да ударят минарето на разградската джамия с гръмотевица. А утре може да си ти. Събуди се, фашистките злодеи дебнат!
Това ти се вижда смешно и нелепо? Е, подготви се и подобни неща да слушаш, управляващата върхушка, посредством медийната машина прави всичко възможно да унищожи единствената пречка пред ликвидацията на българския народ - национализма.
Views: 687 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive