Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » June » 22 » Русия, Съветски съюз или Еврейски протекторат?
5:47 PM
Русия, Съветски съюз или Еврейски протекторат?
 
Трудно е да се каже кое от трите наименования е най-актуално за руската държава. Всъщност изобщо не е трудно. Но трябва глупостите по отношение на Русия да спрат - русофобите са всъщност комунистите, а не антикомунистите и който не разбира това, явно е покъртително малоумен. Врявата около нацапания паметник на Червената армия показва колко парализирани са умовете на обществените "вождове" у нас и в Русия, и където поискате.
 
"Русия: Съжаление будят актовете на вандализъм срещу паметника на Съветската армия
 

Русия изрази съжаление, че не спират вандалските прояви срещу паметника на Съветската армия в София, предаде ИТАР-ТАСС.
"Съжаление будят неспиращите актове на вандализъм срещу паметника на Съветската армия, разположен в центъра на София, и опитите на представители на някои политически сили да издействат събарянето му", заявиха от руското министерство на външните работи.
Ведомството напомни, че "поредният крещящ инцидент стана буквално тези дни: хулигани изцапаха с цветна боя фигурите на войните по един от барелефите на монумента", пише БТА.
 

Министерството изрази убеденост, че тези действия "не отразяват нагласите на широките слоеве от българския народ, с който ни обединяват многовековни исторически връзки на приятелство, сътрудничество и взаимопомощ."
"Разчитаме официалните власти в страната най-сетне да вземат мерки, за да не се допускат занапред гаври с паметта на съветските воини, паднали в името на освобождението на България и на Европа от нацизма, а виновниците за оскверняването на мемориала да бъдат изобличени и наказани", изтъкна руското външно ведомство. "  darik.bg
 
 
Официалната дипломация продължава с шизофреничните си извратени тези относно тълкуването на недалечната история на Европа - Червената армия е освободила нас и други клети европейски народи от фашизма?!
 
Надеждите на много хора се оказват напразни. Надежди, че най-накрая историята на Втората световна война ще се изследва от официалната историография безпристрастно и обективно. И че след тези 2-3 поколения, които у нас и по света бяха умствено ошлайфани по болшевишки модел и брутално манипулирани с гнусната грандиозна лъжа за "Червената армия-освободителка" , най-накрая ще имаме поколение, свободно от лъжите на комунистическата античовешка пропаганда. Нищо такова - комунисти и демократи са се спазарили и за историята - "освободили сме се от фашизъма" и толкоз.
 
И пак тази лъжовна теза ни се натяква от официалните дипломатически плъхове и медийни драскачи - който бил против комунизма и СССР, значи е русофоб?! Що за идиотщина? Значи е русофоб този, който е против режим, отговорен за целенасоченото физическо унищожение на поне 30 милиона руснаци! Както и да го въртят еврейските мошеници, на всички нормални хора е ясно, че комунистическата власт е избила в пъти повече руснаци, отколкото са загинали във войната срещу Райха.
 
И пак се видя абсурдността на властовата идеология - целият полицейски апарат е впрегнат да се издирва някой, надраскал паметника на чифутската армия! В същото време населението в цялата страна се чуди как да оцелее в условията на цигански терор, така умело замаскиран от управляващата антибългарска сволоч като "интеграция" . Все пак, за да ни управляват такива безбожно тъпи слуги на ционизма, явно всички малко или много сме спрели да мислим, т.е. да се съпротивляваме.
Views: 568 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive