Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » April » 7 » "Самоубийствена толерантност" и антибългарски расизъм дори в университета
3:26 PM
"Самоубийствена толерантност" и антибългарски расизъм дори в университета
На 6 април Студентите Националисти и БАРС трябваше да прожектират документалния филм "Самоубийствена толерантност" в Софийския университет. След намесата на "правозащитници", цигански и еврейски организации, прожекцията бе забранена от ректора на СУ. За ужасяващо пореден път ясно пролича, че у нас властва българомразието - в парламента, университета, по села и градове.
 
Въпросният филм е заснет от студентите националисти в с. Михайлово, където през януари бе извършено поредното жестоко циганско убийство. Жена на 40 години е убита от два 16-годишни цигански изрода за няколко накита. Ситуацията в с. Михайлово отразява цялостната картина в България, особено по селата - разруха, геноцид и цигански терор.
 
За прожекцията на филма във Софийския университет имахме първоначално разрешение от декана доц. Митев, но след няколко дни, под натиск от организации и сдружения, събитието бе забранено от ректора на СУ проф. Илчев / който между другото изповядва юдаизма/ .
 
Обяснението, което ни дадоха бе, че сме дразнели някои хора и всяваме нетолерантност?! Нали това е идеята - да покажем, че прекомерната толерантност е вредна! Но - срещнахме стената на неразбранщината, примесена с българофобия.
 
На 5 април Хелзинкският комитет излезе с отворено писмо до ректора на СУ и стана ясно откъде е дошъл основният натиск за забраната. Хелзинкският комитет! Напълно предвидимо - една от най-радикалните антибългарски организации, която плаща на служителите си да работят за нашата разруха.
 
Ето го наглото обръщение към университета и медиите - http://www.bghelsinki.org/index.php?module=news&lg=bg&id=4020 
 
Дотам стигна наглостта им, че вече диктуват на водещата се за най-голяма просветна институция в страната какво да прави. Не знам дали всички разбират за каква безочливост става въпрос.
 
Но по-скандалното е, че ръководството на СУ веднага поддаде и погази свободата на словото, за да угоди на българофобията.
 
 Беззащитни хорица се ограбвани и избивани всеки ден по села и градове, а когато ние поискаме просто да поставим дискусия по проблема, нас изкарват престъпници. Положението наистина е катастрофално и затова няма да се спрем пред нищо, за да накараме хората най-накрая да защитят правата си, а не да разчитат на тази псевдодържава, превърнала се в народен мъчител и съюзник на нашите врагове и убийци!
На 6 април все пак отидохме до аудитория 21 А на СУ, за да проверим ще дойде ли някой на събитието, ако не е разбрал, че е забранено. На входа на университета охраната се опита да ни препречи пътя, докато панически ни обясняваше, че събитието е забранено. Все едно ние самите сме убийци. Пред аудиторията все пак имаше няколко студента и представител на Хелзинкския комитет. Този представител обаче не се представи, а когато се досетихме и го попитахме дали е от ХК, каза "не” . Чак когат му обяснихме, че знаем името и фамилията му и напомнихме за негови статии, писани по адрес на Студентите Националисти – http://www.bghelsinki.org/index.php?module=pages&lg=bg&page=obektiv17505, нямаше как да отрече, че е от Хелзинкския комитет.
С други думи – ХК са решили да се държат като агентурна служба, МОСАД да речем! Дано по-голяма част от обществото разбере, че войната на тези платени наемници срещу Национализма, всъщност е война срещу България.
Все пак – филмът бе прожектиран в Македонския дом на ул. Пиротска, в присъствието на десетки националисти. "Самоубийствена толерантност” скоро ще е в интернет-пространството, но не самият филм е толкова важен, колкото посланието, което трябва да разбере обществото.
Разбира се – скандалният случай с отменения в СУ студентски филм не е приключил – в близките дни ще огтговорим на ХК и останалите кривозащитници с открито писмо на Студентите Националисти.
Views: 1223 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
1 PolychroN  
0 Spam
Здравей, първият линк е сгрешен и е същият като втория (който очевидно е верен). Ако можеш да го оправиш. И предполагам, когато го качите в интернет филма, ще дадете линк.

2 Voisil  
0 Spam
Да, благодаря за забележката, оправих го. Всъщност, вече е качен филма - http://www.youtube.com/watch?v=VxCI9l4jkr0 . Това е страшната расистка пропаганда.

3 Vulko Bimbelow  
0 Spam
dobre e filma. No mi e stranno kak moje BHK da sushtestvuva vuobshte? kak shte i pozvolqvame na taq kirliva organizaciq da sushtestvuva vuobshte.. potisnica na cql narod... nikogaaa

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive