Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 7 » Семитизъм, антисемитизъм, жидовски идиотизъм
8:50 PM
Семитизъм, антисемитизъм, жидовски идиотизъм
Нещо интересно от bolgari.net  за юдейските интриганти и техните клоуни Бойко Борисов и Волен Сидеров:
 
Посолството на Израел в София обвини лидера на "Атака” Волен Сидеров в расизъм и антисемитизъм, съобщава „Труд”.

Повод за това стана интервю на Сидеров по Нова тв в неделя, в което той говори за отношения на дипломатическата мисия с Алексей Петров, свързани с проституция.

Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и депутат фигура като Волен Сидеров”, пише в съобщението на посолството на Израел. 



 "Известна е отдавна страстта на евреите и особено на официален Израел да търсят по света и у нас прояви на т.нар. антисемитизъм, използват ги за главното си историческо активно мероприятие да обвиняват после в расизъм този или онзи, дори цели държави. Повече от 6 десетилетия минаха от Втората сватовна война, а те все намират как да подтикнат САЩ да натисне Германия или друга страна да плаща някакви санкции за някогашен реален или измислен антисемитизъм. За много евреи това е професия.


Отакто Сидеров по собствена вина стана неугоден на сините демократи, той посвети много време и сили да се прави на националист, а на моменти да изобразява и фашизоид. Не е такъв, разбира се. Артистична натура е той, фантазьор, лесно се вживява в разни роли и дори на моменти си вярва, че е някой друг. Когато в началото на „мирния преход” се правеше на пръв седесар-демократ, беше и правозащитник, пръв приятел на цигани, турци и дори евреи. Дори близко дружеше с една еврейска другарка, но тя го заряза.

По време на царисткия си пристъп Сидеров пак се вживя в ролята на либерал-космополит, внезапно спря да пише остри националистически оцветени дописки в „Монитор”, обаче Соломон Паси не беше забравил другата част от творчеството му и активно съдейства да го изритат от листите на НДСВ. На фотографа Волен не му остана друго след това пак да да влезе в патриотична роля с антимонархически привкус. След последните избори Сидеров рязко измени на прездизборните си клетви срещу ГЕРБ и мигом се залови с две ръце за шлифера на победителя Бойко Борисов.

Който, както някои знаят, а мнозина вече се досещат, е твърде любезен на официален Израел и считан почти за свой от евреите в България. Следователно, баш атакистът върши полезна за Израел политическа мисия да крепи техния човек в позицията му на министър-председател. Ерго, протестът на посолството има за цел само да представи Сидеров като противна на евреите личност, с което го подпомага да запази, доколкото това въобще е възможно, образа си на националист поне след оредяващите редици на АТАКА. По стария семитски принцип „Приятелят на моя приятел е и мой приятел”. На нас и на мнозинството българи обаче Сидеров отдавна е ясен. "
Views: 1078 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive