Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 24 » Щом е ад за невменяемите, трябва да е врящият котел за мислещите
4:51 PM
Щом е ад за невменяемите, трябва да е врящият котел за мислещите
   
Представител на Хелзинския комитет.
 
"България - Адът за деца с умствени увреждания

Две години след като страната ни стана ”за резил” пред целия цивилизован свят в следствие на колкото компроментиращия, толкова и истински репортаж на Кей Блюит по ВВС за дома в с. Могилино днес отново европейските организации отварят болезнения въпрос за грижата за ментално болните деца у нас.
Този път не журналистическо разследване, а именно Хелзинският комитет напомня за окаяното положение на домовете за деца в България, както и за престъпната безотговорност на съответните институции. Неправителствената организация се е заела да проучи и оповести фактите около една от най-деликатните държавни отговорности и по-конкретно - грижата за хората с умствени заболявания и най-вече за децата с такива. "
 
 
Трогателно - Хелзинският комитет се грижи за състоянието на ментално болните у нас.
 
Все пак, трудно ми е да обясня защо Хелзинският комитет мисли за индивиди със затрунен разсъдък, а тъй силно мрази мислещите и разумните и работи неспирно срещу тях.
 
Може би, защото мислещите хора са опасни хора, те имат свойството да пресяват вредното от полезното и да разпознават доброто и злото. Докато ментално увредените нямат тази способност или нямат въможност да я изявят, т.е. не могат да заявят на високо очебийната истина : псевдоправозащитни организации работят срещу целостта, здравината и правата на българската нация, като неспирно настояват за привилегии на отделни етноси, най-вече за циганския, сред който иначе хелзинкарите не биха живели и един ден.
 
Нищо добро не чака българите, особено мислещите, ако оставим зверовете в овча кожа като свръхнаглият и лицемерен Хелзински комитет да определят кое е добро и кое зло. Все едно да пуснете свине вкъщи и да чакате да държат чисто.
Views: 568 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive