Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » February » 14 » Щом още сме живи, значи не сме достатъчно толерантни
11:14 AM
Щом още сме живи, значи не сме достатъчно толерантни
 
Това е "крилатият" девиз на реалността в либерално-болшевишкото общество. Особено актуален е по отношение на гражданите от мангалско-цигански произход, известни сред медийните среди като "роми" и лансирани като "по-добрите граждани".
 
"Непълнолетни удушиха жена с връзка за обувка
Криминалисти задържаха двама младежи, извършили убийство по особено жесток начин в село Михайлово, община Хайредин.
Задържани убийците на Красимира Градинарска, изчезнала на 19 януари, съобщи директорът на ОД МВР Враца Росен Иванов, цитиран от Фокус.
„От кръга на заподозрени от десетина човека изяснихме, че убийството е извършено от две непълнолетни лица от същото село - Ц.Н. и М.М., на по 16 г. Едното момче е от ромски произход, " поясни Иванов.
Лицата са криминално проявени, през декември месец са задържани за кражба на кабели. Тогава присъдата им е била обществено порицание", посочи директорът на ОД на МВР Враца Росен Иванов. "
 
 
Едното момче, казва ченгето, е от ромски произход. Другото не споменава, защото вероятно не е от ромски, а от обикновен цигански произход.
 
Всеки ден четем купища такива новини. И всичко, което правим, е да мълчим. Защо ли? Защото трябва да сме толерантни, това е веруюто на т.нар. държава, съставена от генетично увредени изроди с измекярска предателска кръв, казано накратко.
 
Трябва да проявяваме търпимост, защото това не са обикновени престъпления, а престъпления, извършени от "специални граждани" , с особени права. Защо? Защото трябва да се интегрират, а според извратените догми на античовешката правителствено-полицейска власт, интеграцията на циганите означава превръщане на останалите индивиди в безправен добитък, който търпи в името на мира и дружбата.
 
Впрочем, на кой да се сърдим, наглостта е тяхна, но по-лошият порок - търпението, е наше. След като толкова много индивиди са се отдали на безумни толерантни "ценности" и идиотски търпят, значи не заслужават по-добра участ.
 
Може пък да е за добро - т.нар. народен организъм има нужда от генетическо изчистване. Какво ще стане с индивидите с "неособено оригинална българска кръв" ? Просто ще бъдат асимилирани, сдъвкани и претопени в други общности. Прекрасен пример са феновете на поп-фолчеца, които, макар и без тяхно знание, ще се превърнат определено в една торна маса, която на драго сърце ще се оваля в демографски напиращата ориенталска азиатско-тюрко-арабо-мангалска маса. За съжаление, ние не трябва и да жалим за тях, защото те вече са носители на нечиста генетична линия. Да, нашият демографски потенциал намалява, но количеството не може да компенсира качеството, особено когато говорим за кръвни биологически линии и генетичен потенциал.
 
Ето ви още подклада за толерантност, това е поведението на "по-доброто общество" :
 
 
"Стотици роми разграбиха бивше млекопреработвателно предприятие в Казанлък 
Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък „Маркели”. Мандрата вече е собственост на гръцка банка, тъй като старите собственици са я заложили там.

На мястото, където ромите с каруци, колелета и колички разграбват предприятието, има около 20 полицаи, които безсилно стоят и наблюдават ужасяващата гледка. Съседи коментираха пред БГНЕС, че само за около час ромите са успели да демонтират около 300 м метална ограда и са нахлули в двора на предприятието, където са се качили върху ламаринените покриви и с чукове и брадви свалят всичко, което е от метал. Те са започнали да разрушават стените на предприятието, за да вадят арматурата от бетонните плочи.

На мястото на инцидента дойде и конна полиция, но безчинството на ромите продължава. Хората ужасено наблюдават от терасите това, което се случва и казват: „Това е България”. /БГНЕС

Около 20 полицаи наблюдавали "ужасаващата гледка" ? Че за кого е ужасяваща. Някой да не си е помислил, че те са там, за да спрат някакво си ограбване? Не, униформените клоуни са там, за да охраняват трудовия ромски процес, за да не вземе някой расист да си помисли, че това е престъпление и да предприеме нещо срещу "по-добрите граждани" . Да видите какво ще стане ако по-бледолики граждани решат да правят същото демонтиране на някое предприятие. Жандармерията ще блесне с пълна сила и безпощадно ще опази реда, защото това вече ще е престъпление.
Views: 577 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive