Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » November » 29 » Швейцарците гласуваха за забрана на минаретата
7:53 PM
Швейцарците гласуваха за забрана на минаретата
Ислямът е реална заплаха за цяла Европа
 
 
                "Швейцария забранява вдигането на минаретата"
  "Над 57 процента от швейцарците са подкрепили забраната за строеж на минарета, показват окончателните резултати от днешния референдум в страната, предаде Франс прес.
Едва четири от общо 26 кантона са отхвърлили предложението, подкрепяно от дясната Швейцарска народна партия и малката дясна християнска партия Федерален демократичен съюз.
Резултатът от вота ще промени член 72 от швейцарската конституция за отношенията между държавата и религиите. В него забраната за построяване на минарета ще бъде вписана като "мярка, целяща поддържането на мира между членовете на различните религиозни общности".
Коментаторите единодушно определиха този резултат като "огромна изненада", тъй като не отговаря на предварителните анкети, според които се очакваше предложението на популистката десница да бъде отхвърлено с 53 процента.
Мюсюлманският интелектуалец Тарик Рамадан, който живее в Женева и преподава в британския Оксфордски университет, окачестви като "катастрофални" резултатите от референдума. Според него швейцарците са изразили "истински страх и наличието на дълбоки питания по въпроса за исляма в Швейцария".
Зелената партия обяви, че възнамерява да обжалва резултатите от референдума пред Съда за правата на човека в Страсбург заради нарушаване на религиозната свобода, гарантирана от Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи. "                 dnes.dir.bg
 
 
  Трябва да приветстваме швейцарците, защото резултатът от референдума показва, че умовете на тази европейска нация не са окончателно промити с интернационалната помия, чиято цел е унищожение на Бяла Християнска Европа. Подобни референдуми е нормално да се провеждат във всички европейски страни, нали уж живеем в демокрация, само че демокрацията е фикция - няма такова нещо, няма свобода на словото, демокрацията е маска на ужасяващия ционистки диктат, който ни бута към сигурна гибел. Ционистките античовеци не биха допуснали европейските държави да се управляват според волята на европейските народи, те ни задушават с лицемерните си лозунги за толерантност, карат ни да сме толерантни към изметта на планетата - цигани, араби и каква ли не сволоч. Направо ни принуждават да сме толерантни към тези, които ни грабят и убиват и превръщат родните ни земи в боклучийска яма. Това не може да продължи - тези издевателства над белия човек рано или късно ще предизвикат справедлив гняв, няма да ни изтребят като скотове, без вопъл и съпротива. Смърт за "правозащитните" изедници! Смърт за ционизма!!

Views: 602 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive