Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » November » 9 » Симеон Дянков ускорява геноцида срещу българската нация
7:40 PM
Симеон Дянков ускорява геноцида срещу българската нация
Мошенникът, българофоб и слуга на ционизма Симеон Дянков
 
                  Финансовото министерство предлага орязване на детските помощи

  "През целия днешен ден едно ново предложение за реформа в социалното осигуряване предизвика остри реакции в обществото.
Макар и само на ниво идея предложението помощите за близнаци да бъдат намалени двойно - от 1200 на 600 лв. и да отпадне помощта за майките студентки при раждане от 2880 лв. за 2010 година скандализира множество граждани.
Гореспоменатото заляга в проектозакона за държавния бюджет в параграф 12, заяви пред журналисти заместник-министърът на труда и социалната политика Христина Митрева.
Митрева уточни, че това не е предложение на Министерство на труда и социалната политика, а на Министерство на финансите. Предстои гласуването на проектобюджета в пленарна зала.
"Ние трябва да се съобразим с трудностите, пред които е изправен държавният бюджет. Това е решение на Министерски съвет за догодина и ще бъде направено в Закона за семейните помощи за деца – тоест параграф 12 ще бъде приложен за 2010 година", уточни заместник-министър Митрева.
Отрежете ни цигарите, пиенето - вдигнете ни данъците. Режете от администрацията. Мислете във всяка една посока - само не посягайте на децата, ако искате да запазите вярата и уважението на народа. 100 дни минаха!
Даваха се множество оценки - едни с похвала, други не! Рано е да се правят крайни изводи за управлението на кабинета "Борисов", но ако този проектозакон мине, оценката мисля ще е еднозначна.

Програмистите на управлението са на път съвсем да объркат всякакви сметките за правилна разработка на социалната политика.
Много е странно да си говорим за анти кризисни мерки и пари при положение, че става въпрос за деца.
Защо се посяга на тях? Защо ни е бюджетът в кутията от пица на Дянков, ако от него няма да излязат пари за майки и деца? За какво са ни метро, магистрали... За какво?
Казах го и в коментара си от миналата година по адрес на бившeто управление: За да чуваме как детският смях оповестява новото начало, просто трябва да сменим схемата!
Спрете да пресмятате - Дете и сметки на едно място не стоят! Не пипайте децата!"
                                                                                                            Ивайло Кючуков- actualno.com
 
  Статията на И. Кючуков е един от малкото адекватни коментари върху решенията и действията на герберското правителство. За изненада все още има журналисти, които са способни да изразят красноречиво и ясно възмущението си от явни нечувани безобразия, каквито се вършат от "новото" правителство. Но вдействителност ако има някой, който не се възмущава от горепоместената новина, то той не е човек, а добитък. Вече става очевадно: ГЕРБ ускорява ГЕНОЦИДА над българската нация, посягането на детските помощи е върховна изява на омразата, която управляващата сган излива над народа ни. Такова предложение може да направи само яростен българофоб, чинно изпълняващ плана за разорение и унищожение на българите, за сметка на цигани, евреи, бежанци и всевъзможна друга измет.
Още при вида на Симеон Дянков, когато бе назначен за герберски министър, поне за мен стана ясно, че този човек е назначен със специална мисия да ускори неимоверно геноцида над българската нация. Дори само човек като погледне снимката му, става ясно, че се касае за генно увреден изрод с прогресиращо душевно заболяване, вероятно в резултат от кръвосмешение, характерно за еврейската измет. Личи си омразата, която тази изключителна гад таи към българите, и ако не бъде озаптен, резултатите ще са катастрофални, вероятно ще надмине дейността на всички свои предшественици-българомразци.
Мислещите хора са си направили изводите още когато са разбрали, че Дянков е главен финансист на Световната банка-институция за финансов контрол, подчинение, заробване и разорение на народите и правителствата по целия свят.
Примката се затяга!


Views: 630 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive