Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » July » 15 » Слава на свастиката!
3:28 PM
Слава на свастиката!
"В България откриха най-древните свастики в Европа"
 

"Археолози откриха парчета от кана украсена с пречупен кръст. Предметите са открити по време на разкопки в село Алтимир, близо до Враца, съобщи Дарик радио. Според археолозите, артефактите открити при село Алтимир са от V хилядолетие пр. Хр. Това е най-старата рисунка на свастика, открита до момента в Европа.
Находката, заедно със 70 други предмети ще бъдат изложени в музея на град Враца в рамките на изложбата "Богове, древни символи и знаци".
 
Изложбата "Богове, древни символи и знаци" се състоя през май-юни:
"Свастиката е едни от най-старите символи открит по нашите земи, стана ясно от подредената изложба в Регионален исторически музей - Враца "Богове, символи, древни знаци". Тя е дело на археолозите Георги Ганецовски - специалист праистория , ст.н. с. доктор Нарцис Торбов - антична история и Александра Петрова - средновековие. Най-старата свастика от врачанско е от разкопки при село Алтимир и е от 5-то хилядолетие пр. Хр. "                                                                                        darik.bg
 
 
Само това е достатъчно да прочете човек, за да е наясно, че българите трябва да имат по-особено отношение към свастиката, а не това, което клозетните медии му внушават.
Разбира се, имам пред вид човек с поне малко запазен здрав разсъдък, а не от тоя тип малоумници, дето като чуят и видят свастика, квичат дежурните си идиотщини за хитлеризма и т.н.
 
Щом най-старата свастика е в България, значи ние трябва да я тачим! Та този символ може да се окаже разковничето в разплитането на българската история от най-дълбока древност. Бива ли сега, заради някакви негодници от неевропейски произход, да се отречем от вероятно най-древния символ, и то български?!
 
Впрочем, ако Хитлера наистина е търсел корените на свастиката в Тибет, явно е бил зле информиран, защото истината е при нас! Но да оставим Хитлера - тук говорим за 5 - о хилядолетие пр. Хр. !
 
Най-новите находки от разкопките край Враца ни задължават да не сме равнодушни, когато се говори за свастики, и позволено ли е да бъдат изобразявани. И, както се доказва, ние трябва много по-ревностно да протестираме срещу всяка забрана за изобразяване на свастиката от германци, англичани, французи, или които и да било европейски нации. Защото най-древните свастики са нашите свастики. Слава на свастиката!
Views: 804 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Asgard  
0 Spam
Slava na svastikata i Bylgarskiq bog smile

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive