Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 15 » Стандарт "Стара планина" по стъпките на орден "Стара планина"
2:41 PM
Стандарт "Стара планина" по стъпките на орден "Стара планина"
 
Щели да повишат качеството на месните продукти със стандарт "Стара планина" ... Не става, защото производителите са алчни, егоистични парвенюта. Всъщност са точно това, което произвеждат - боклуци.
 
"Четири големи фирми, които произвеждат продуктите „Стара планина” са били засечени да влагат соя в колбасите си въпреки изричната забрана.

Незабавно ще им бъдат отнети лицензите и ще се направи пълна проверка на цялото им производство с години назад, каза земеделският министър Мирослав Найденов, съобщава „Монитор".

На проверка ще бъдат подложени и инспекторите на ДВСК, които са следили производството в тези райони. Ако се докаже, че те са си затваряли очите, ще бъдат моментално уволнени. "
 
Не знам за какво стандартизиране може да говорим. От доста време ни тровят с гадни боклуци, които заливат витрините. Може да ги наречем "демократични колбаси" . Имаш право на избор между боклук и отпадък.
 
Производителите се водят по политиците и затова и те ни правят на маймуни. Ако знаем от какви л*йна правят голяма част от колбасите, би следвало да ги линчуваме. А те, производителите, със сигурност не консумират своята продукция, защото са наясно за какво става въпрос.
Като погледне човек на колко заслужили, не дотам заслужили и на откровени боклуци бе раздаден "най-висшият държавен орден" , не е чудно и качеството на стандарта "Стара планина" за колбасите.
 
След като застреля селото, сега властта може лесно да ни пробутва по витрините всевъзможните гадости с лъскави етикети.
Views: 489 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive