Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » April » 5 » Става въпрос за потомствени дегенерати
12:27 PM
Става въпрос за потомствени дегенерати
Напоследък се появяват статии, застъпващи напълно вероятната теза, че Тодор Живков има кръвна връзка с династията Сакскобургготски. За някои е несериозно, но не виждам нещо странно или учудващо в такова твърдение. Доказано е, че почти всички изявени комунисти са резултат на ужасно генетично израждане, но същото може да се каже и за повечето "аристократични" династии, както и днешните либерали. 

"Тодор Живков син, а не брат на Борис ІІІ?

България е била монархия дори във времената, когато е република. Но не защото е управлявана от самодържци и сатрапи, не и защото царят стана неин премиер.
А защото властта в нея, тронът са предавани във владение по силата на кръвта, т.е. по наследство. Това всеки момент ще бъде признато през зъби и така градската легенда ще се домогне до историческа истина.

Доскоро единствената улика за династичното потекло на Тодор Живков се мъдреше върху лицето му. Това бе прочутият кобургски нос - огромен и извит като език на камбана, същият като на Симеон II, на Борис III и на цар Фердинанд. 
Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.

Обратно на представата за излинялата от кръвосмешения синя кръв кобургската семка е яка и много жизнена. Тя предполага едно завидно дълголетие, въпреки превратностите, на каквото впрочем сме и свидетели. Като изключим отровения Борис III и разстреляния му брат Кирил, всеки от този знатен сой догонва достойните старини. Надхвърлил 75 г., цар Симеон II е все така крепък и готов за трона (Боже, царя ни пази!), а дядо му Фердинанд доживя до 87-годишна възраст. Случайно ли, но и Тодор Живков доживя точно толкова.

Арменоиди

По расови белези Кобургите, както и Живковият род, отчетливо принадлежат към най-малобройната и най-слабо застъпената в България арменоидна раса. При мъжките представители заради монументалния нос и високия, вдаден навън и съвсем гол и объл лоб очите са хлътнали и изглеждат малки, но са бързи и проницателни. Тъкмо те пораждат внушението за хитрост, пресметливост, лукавост и двуличие - общи черти за цар Фердинанд с прякор Лисицата и за потомците му, но също и за Тодор Живков. "  http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1875020 - цялата статия.

В статията е засегнат периода, в който майката на Живков е прислуга в кобургския дворец. От друга страна са представени и данните, известни от доста време, че живковата майка и официалния му баща имат родствена връзка с влашко-цигански преселници в Орханийско...

Същевременно, мнозина твърдят, че Бойко Борисов има голяма прилика с правешкия аристократичен циганин Тато. Кой знае... може и да не е случайно, че именно Мухобойко му бе личен гавазин, а и на моменти се изказва с патологичен патос за него, контрастно на твърдението, че дядо му бил репресиран от комунягите.

Важното е да отбележим, че истинските българи не могат да имат симпатии към тези режими, управлявали България след Освобождението. Не можем и да наречем някой от Кобургите "цар" , те са просто една натрапническа западно-чифутска фамилия, нямаща нищо общо с българската идея. Все едно да наречем цар масонското крадливо чучело Мони. 

Когато установим Българско управление, то няма да има нищо общо с аристократичния монархизъм, комунизма и либерализма. Властта на българските канове е била на съвършено различен принцип; авторитет са имали само достойните, родът се е издигал не със злато, а с делата си.

Views: 1063 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive