Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » April » 22 » Държавата - под владичеството на Световната банка и "Отворено общество"
2:49 PM
Държавата - под владичеството на Световната банка и "Отворено общество"
Двете антинационални институции наложиха почти пълен контрол над държавата ни още в зората на "демокрацията" . Парите са тяхното оръжие, а целта е пълно отродяване на българчетата чрез контрол над образователната система и заменяне на националното съзнание с циганизация в името на толерантността, в съчетание с про-педерастки уклон.
 
Ето някои високопоставени кадри на двете институции в днешното герберово правителство:
 
Николай Младенов/ министър на външните работи/ - Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация "Отворено общество", София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. ;
 
Симеон Дянков /финансов министър/ - През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка, където достига до поста главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор" ;
 
Томислав Дончев / мин. по управление на средствата от ЕС/ - През 2000-2004 година е изпълнителен директор на организацията Високотехнологичен бизнес инкубатор Габрово, а през 2004-2007 работи в Институт „Отворено общество".
 
Кристалина Георгиева /еврокомисар на страната/ - Започва работа в Световната банка през 1993. От 2000 до 2004 е ръководител на отдел за устойчиво развитие към Световната банка. От 2004 до 2007 е ръководител на отдела за Русия, а от март 2008 е вицепрезидент на Световната банка, отговарящ по въпроси, свързани с устойчивото развитие.
 
Особено вреден паразит и тумор се показва Симеон Дянков, женен за американска еврейка. Видимо е от действията му, че наставленията на юдейските му господари от СБ са да засили процеса на културно унищожение чрез финансово такова. Защото финансовите поражения от антинародната политика на този интернационален боклук са поправими, но далеч по-тежки са ударите върху образованието и науката.
 
При толкова кадри на тези международни тровителски организации, е абсурдно да говорим за суверенна българска политика. Най-тежкото е, че те и днес подготвят нови кадри, множество студенти се възпитават с техните антинационални догми, срещу някаква сума пари просто забравят, че са българи.
 
Нужно е младежите и студентите-националисти остро да се противопоставят на интернационалното зло, да се формира истински БЪЛГАРСКИ интелектуален елит, който да излезе на война срещу подкупения зомбиран елит, който бълват в изобилие университетите. Но да не забравяме, че младежът-националист е по-силен не само волеви, но и интелектуално, защото самият национализъм е носител на генетичната сила и информация, онаследявана от хилядолетия в кръвта на българските деца. Национализмът у младежа е белег, че мощта и мъдростта на дедите, създали първата национална държава в Европа, е с него.
Views: 767 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 7
1 gdghr  
0 Spam
кви са тия празноглавия е

2 q  
0 Spam
Вместо да гледаш и сереш като тапир, по-добре виж какво казва Николай Хайтов /секцията за просвета/ , току виж ти светне, малоумний чифутино.

3 gdghr  
0 Spam
това вашето не е национализъм, а фашизъм. Вие сте неспособни на национализъм.

4 q  
0 Spam
Още един експерт по "ФАШИЗЪМА" . За 21 век, характерно е, че идиотите "заклеймяват" националистите с този термин.

Така или иначе, ние сме националсти, а вие сте обикновени зомбита, които бълнуват безумия в паузата между ядене и сране, но така и не напрягат бедния си интелектуален потенциал да разберат, че на наша територия не всички обитатели са скотове.


5 gfsdgd  
0 Spam
toq sait trea da bude iztrit, tova ne e nacionalizum, tova petni nacionalizma. DOLU FASHIZMA!

6 Asgard  
0 Spam
Ei zombita skapani kato ne vi iznasq ne 4etete tova sait za istinskite bylgari , nacionalizma e nash prioritet a vie shtom se ne ubichate Bylgariq imate pravo da napusnete stranata . Smyrt za cionizma !!!

7 ts  
0 Spam
Тръгнал някакъв либерален палячо да ни обяснява какво е национализъм, че и какво го опетнявало... Пази Боже!

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive