Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 11 » Светът се управлява от деградирали слабоумници
2:53 PM
Светът се управлява от деградирали слабоумници
Това ми дойде на ум като прочетох тази малоумщина, произнесена от "велик" световен лидер, почитател на изпражнението Че Гевара :
 
"Фидел Кастро: Извършва се Холокост над ромите"
 
"Кубинският лидер Фидел Кастро заяви днес, че експулсираните от Франция роми са жертва на "Холокост на расова основа", предаде БТА, позовавайки се на Франс прес.

Последното нещо, което можехме да очакваме, беше тази новина за експулсирането на ромите, жертва на жестокостта на френската крайна десница, която вече засегна 7000 от тях. Те са жертва на един нов Холокост на расова основа, посочи Кастро в послание, прочетено на премиерата на втората част от неговата автобиография.

Между 1 януари и 26 август тази година Франция върна в Румъния и България общо 8313 роми, сочат данните на френското министерство на имиграцията. Експулсиранията бяха разпоредени от френския президент Никола Саркози и бяха остро осъдени от останалите европейски страни, припомня агенцията. "
 
 
Разбирате ли сега , Франция се управлява от крайно-десни, и освен това те извършват Холокост!
 
Фиделиус, толкова ли си слабоумен, или просто ционисткият Запад, който силно "мразиш" ти диктува какво да говориш и как да се държиш, за да изглеждаш като лявата алтернатива за "либералното" общество ???
 
Забележете - Кастро обявява, че Франция, във вените на чийто президент тече еврейска кръв, извършва Холокост! И все пак - има някаква правдободбност в думите на този изкуфял дъртофелник. Той нарича депортирането холокост - а НЕ избиването. Значи и през Вт.св. война холокостът се е изразил не в избиване, а в депортиране. Освен това, обвинява полу-евреин, че извършва Холокост. Тук цели в десетката - Холокостът бе необходимата грандиозна лъжа, чрез която еврейството окова света в тежки вериги.
Views: 643 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive