Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 12 » Телевизия про-мангал, известна като про-бг
4:45 PM
Телевизия про-мангал, известна като про-бг
 
Сравнете една новина от днес със една предишна
От "Скинар ужаси столицата" до "Кола връхлетя жрици на любовта"
Телевизията - това е инструмент за отродяване на българчетата и превръщането им в дегенерати без ценностна система; тя ги учи на толерантност към мерзостта, циганията и аморала, тя им втълпява, че националната гордост е ретроградна, и че модерният човек не познава родолюбието и честта.
 
Не се залъгвайте, телевизията е просто оръжие, не е никакво средство за забавление, нито пък е създадена за ваше удоволствие и развлечение, това е манипулация, промивка на мозъци и директно грабителка на души, посредством 25-и кадър например.
 
99 % от телевизиите са именно такива, каквито ги описвамe по-горе, някои повече, други по-малко. Но трети се отличават с директната си неприкрита мерзост и пропагандиране на цигания, педерастия и всичко долно и гнусно, за което се сещате.
 
Спомняме си скорошния репортаж "Скинар ужаси столицата" , разпространен и в интернет.
 

"Около 23 часа вечерта, спирката на градския транспорт на бул. Сливница е огласена от безпомощни викове. Абсолютно безпричинно млад мъж пребива няколко души и наръгва с нож минувач. " pro bg
 
Става въпрос за момче, националист, което бе задържано след бой с цигани-сводници, но телевизия про-мангал ги представи като "случайно-минаващи граждани" ! Репортерите пристигат минути след задържанeто и снимат момчето, от чиято глава тече кръв, понеже е ударен с камък. И така, с течаща кръв от главата, младежът е с белезници, накаран от свинете-полицаи да стои на тротоара. Представяте ли си какво ще стане, ако циганин с разбита глава бъде оставен с белезници на бордюра? Какъв рев ще се нададе за етническа дискриминация и расизъм!!! Разбира се, от тази курвенска телевизия, ни дума за това, за сметка на това репортерката жалостно ни описва ужаса, който бедните роми са изживели от нападението на българина-скинар-терорист-радикален екстремист. И нито дума, че става въпрос за циганин-сводник, излязъл с поверената му проститутка, което не само знаем от сигурни източници, но е очебийно от репортажа на същата педерастка телевизия!!!
 
А вижте тая новина от днес:
"Кола връхлетя две жрици на любовта на бул. "Христо Ботев" "
 
"Ангелина е ветеран в професията. Тя е на 47 години, а в занаята е от повече от 20. Откакто се помни работи на бул. "Христо Ботев", съобщи Pro.bg.

Тази нощ тя и нейна колежка - травестит заработвали на булеварда. Както си стояли на платното обаче кола помела и двамата и избягала. Свидетели на грозната сцена стават техни колеги - травестити.

Минути след инцидента травеститите, работещи на Ботев, надигнаха глас, че подобно отношение към тях е недопустимо и трябва неотложно да бъдат взети мерки.

Малко по-късно нежните момчета дойдоха в УМБАЛСМ "Пирогов", за да се уверят с очите си, че колежката им е добре след трудовата злополука, макар че подобни инциденти не са рядкост сред в гилдията. "
 
Забележете каква отявлена про-проституто-травеститска пропаганда лъха от коментара в репортажа. Едва ли не призовават за съчувствие към гнусните педери, които просто "заработвали" , милите. О, шит! Това наистина е гнусно.
Views: 719 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive