Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » April » 28 » Типичната капитало-комунистическа гнида - Гошо Седефчов
5:29 PM
Типичната капитало-комунистическа гнида - Гошо Седефчов
 
Президентът на мангали, турци и олигофрени - Георги Първанов, се изказа по отношение на "празника" 9 май като типичен циганин - лъже и маже, и то без да пусне тоалетното казанче след себе си.
 
Ето какво казва левият дегенарат Георги Юдо-Първанов, който наскоро беше в скандал с десния дегенерат Симеон Чифут-Дянков:
"Това, което представлява днес Европа, Европейският съюз, дължим до голяма степен на победата над фашизма във Втората световна война. Тази победа бе основата, на която Европа се обедини, на която вследствие на дългогодишни преговори през 90-те Русия и ЕС станаха пълноправни, равностойни партньори. Това стана възможно въз основа на икономическия им потенциал и на ролята, която играят за осигуряване на стабилност и процъфтяване в цяла Европа" - Така е! Без тази победа Европа днес нямаше да прилича на мюсюлманска колония! А нашата държава нямаше да е помийната яма, в която богатите чичковци си хвърлят боклука. Комунисти и либерали ни говорят едни и същи идиотщини, направо невероятен консенсус.
 
Обаче Седефчов не е спрял дотук с резонните безсмислнеи дърдорения, ами казал още по-велика глупост: "Воювали сме на страната на антихитлеристката коалиция и в пантеона на българската бойна слава винаги ще бъде пазен споменът за героизма на нашите воини край Ниш, Страцин, Куманово, при реките Драва и Мур. Това ни е помогнало да запазим териториалната си цялост и да сме горди със своя принос към освобождаването на Европа"           !!!??? Тук вече палячото се е олял! Каква териториална цялост сме запазили? Та нали с изтеглянето на германците, и българските войски се изтеглят от Македония и Беломорска Тракия, населени пробладаващо с БЪЛГАРИ, т.е. нашите етнически братя остават отново под чужда гръцка и сръбска българофобска политическа власт, подложени на жестоки репресии, за които комунистическата партия мълчеше и замазваше с идиотските си пролетараки лозунги. И това го казва историк?! Ако не беше трагично, щях да падна от смях. Ама не ми е смешно, защото тези мекотели определят историческия ход на нацията ни...
Views: 655 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive