Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » May » 12 » Трафикът на бели робини е резултата от народното разпродаване
12:48 PM
Трафикът на бели робини е резултата от народното разпродаване
Непрекъснато ни заливат новини, че в Белгия, Холандия, Франция или някъде другаде, основната част от проститутките е от България и Румъния. И за съжаление е така, но нашето болно общество вече не може и да се възмути.
 
Някога цели села са въставали за едно отвлечено момиче, днес всички мълчат пред разложението на хиляди момичета, които печелят пари чрез проституция, като разбира се за тях остава нищожен процент от спечеленото. По-голяма част е за сводника, още по-голяма е за шефа на престъпната група, а най-голямата е за международната престъпна мрежа, ръководена изцяло от чифутската измет.
 
Но да не се заблуждаваме - основната вина е на нашето прогнило общество, което се интересува само от егоистични интереси и печалба, от страхливите плужеци, които отказват да защитят собственото си семейство от гнусните антибългарски пипала.
 
За мнозина проституцията не е дори нещо лошо - понеже те сами ползват такива секс-услуги. Само че тези кретени трябва да се запитат биха ли имали нещо против техните сестри или дъщери да са проститутки - може би не, не бих се учудил и да нямат против.
 
Разбира се, в сганните обичаи на циганите е нещо нормално да продават сестра си на шосето, но тези "обичаи" се натрапват и на нас.
 
Излиза, че голяма част от синовете и дъщерите на народа се раждат обречени да бъдат роби и проститутки, това е демокрацията, и тя се изразява в една проста схема - ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ У НАС БЯХА ПРОДАДЕНИ НЕ ПРОСТО ПРЕДПРИЯТИЯТА, ЗАВОДИТЕ, НАЦИОНАЛНИТЕ БЛАГИНИ, БЕШЕ ПРОДАДЕН И НАРОДА НИ, ВЕДНО С НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА.
Views: 573 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive