Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » July » 1 » Тревоманите - вонящи и глупави
9:49 AM
Тревоманите - вонящи и глупави
Каква е главната цел, с която се разпространява марихуаната - естествено, че това е масовото занижаване на интелектуалния потенциал, което спомага по-лесния контрол върху населението. Няма да те убие бързо, но по-тъп и неадекватен със сигурност ще те направи. Вярно, че повечето младежи са опитвали, но тези с малко по-развит ум не се превръщат в пушачи. 

Парадоксално е как олигофрените възприемат пушенето на трева като някакъв бунт/?!/ срещу системата. Трябва да си наистина изветрял, за да вярваш, че като понижиш умствените си способности, ще развалиш рахатлъка на системата. А това, че се затъпява от трева, не подлежи на никакви съмнения, просто се замислете за всички редовно пушещи, за които се сещате или знаете косвено - няма случай, в който пушещият да не е изкуфял, малко или много. Само че някои може да кажат - ами станал е по-весел. Може да е станал по-весел, но за сметка на изгубени мозъчни клетки, болните от умствена изостаналост също могат да са весели.

Защо пушачите на трева обикновено са почитатели на негри и се опитват да приличат на негри? Много е просто - на църните арапи им отива да пушат трева, по простата причина, че в повечето случаи нямат особен умствен потенциал - съответно рискът е по-малък, поне интелектуално. И докато на негрите може да им отива, то бледолик тревоман изглежда подчертано деградиращ индивид. Неприятна е гледката на лигави рапърчета, които с ганджа в ръка се правят на големи бунтари, а всъщност - 100%-ови лайнари. Защото освен всичко друго, пушещите марихуана миришат на лайна нон-стоп. 

В момента употребата на трева дори сред учениците е масова, а това е фактор, който заедно с чалгата и порнографията генерира стадо от малоумници. Някои се подмамват с простотията, че трябвало да се опита "от всичко" . Грандиозна глупост, което личи от следния пример - вредното вещество делта-9, съдържащо се в тревата, се свързва в мозъчните липиди и така си остава, защото не може да се преработи.

Кратко, точно и ясно:

"Cannabis Indica (или наричана още Марихуана,Хашиш, Джойнт, Ганджа и др.) оказва основното си вредно въздействие върху човешкия организъм главно поради това, че съдържа веществото Делта-9-Тетра-Хидрокси-Канабиол.

След като навлезе в човешкия организъм това вещество попада в мозъка, където се свързва с мозъчните липиди – наречени СФИНГОЛИПИДИ и остава там до края на живота.

Човешкият организъм не може да преработва това вещество – веднъж поето, то остава завинаги в организма и бавно и постепенно разрушава нервните клетки.

Учените от Великобритания откриха следните ефекти у хора, които са пушили или пушат Марихуана:

1-Намаляване на коефициента на интелигентност (пушачите на Марихуана оглупяват)
2-Пушачите на Марихуана развиват паранаоидна шизофрения (полудяване) 10 до 20 години след като са пушили Марихуана (независимо дали са спрели или все още продължават да я пушат)

3-Намалена памет
4-Намалено внимание
5-Апатия и други

Какво да правите, ако вече сте пушили Марихуана?

Веднъж след като сте пушили Марихуана – тя продължава да вреди на вашия мозък, независимо какво правите.

Единствените неща, които можете да направите за да спрете влошаването на състоянието си са:

1-Спрете незабавно да пушите!
2-Започнете да спортувате!
3-Започнете да четете книги за да поддържате интелекта си! "   http://topsport.ibox.bg/forum/id_1323401219


"Марихуаната (и по-скоро делта-9-тетрахидроканабинол, съдържащ се в нея) изключва действието на един вид клетки на черния дроб, наречени макрофаги. А черният дроб е нашата "химическа лаборатория”. Метаболите на марихуаната остават в белите дробове за период от осем месеца, след прекратяване на пушенето и докато са там имунната система на дробовете може да бъде засегната.

Важно е да се знае, че при мъжете марихуаната уврежда половата система, като се разваля качеството на спермата. Открита е и връзка между намаляването на нивото на тестостерон при мъжете, употребяващи канабис. Смята се също, че марихуаната има пръст в спадането на раждаемостта. Изследвания в САЩ показват, че когато човек достигне юношество, неговото желание за действие и работа нараства, но това не се случва с тийнейджърите, които редовно пушат марихуана.

Установено е също, че при хора, употребили марихуана, е възможно да се наблюдава забавяне на времето за реакция. Което само по себе си показва че съвсем не е безопасно да се шофира, под въздействието й, или пък да се върши някоя друга работа със съответните рискове. "     http://homeopathyfor.us/index.php?catid=3&subcat=8&page=1&id=121

Views: 910 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive