Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 16 » Три красноречиви новини, вадете си изводи
6:19 PM
Три красноречиви новини, вадете си изводи
Само три обикновени новини от днес казват твърде много-те отразяват трагичната ни, катастрофална и самоубийствена действителност, за прозрението на която не е нужен голям умствен капацитет.
 
Ето тежката действителност:
 
1.  "Терминът „турско робство" скара български и турски военни от мисията на НАТО в Афганистан. Майор Даниела Благоева направила презентация за Националния празник, от която турски военни от мисията останали обидени. По-късно командващият българските сили в Афганистан се извинил на турския си колега за използването на термина „турско робство".
В съобщение на българското Министерство на отбраната се уточнява, че презентацията не е била служебно задължение на майор Благоева, а при проверка националният командир на контингента Петко Лилов открил "терминологична грешка". Материалът бил махнат от сайта, а турските военни благодарили за бързата реакция. "
 
2.  "Криминално проявен наби второкласник"

"32-годишен ром е задържан в ареста на Пазарджик заради побой над второкласник. Инцидентът е станал в пазарджишкото село Ивайло. Сигналът е подаден от директора на местното основно училище. Той съобщил, че афектиран мъж от селото, влязъл през едно от междучасията в класна стая, и нанесъл побой на 8-годишно момче пред очите на останалите деца.
 
3. "Населението на България е най-застаряващото в ЕС"

"Около една пета от българите са на възраст над 65 години, което прави България страната с най-застаряващо население в ЕС. Това заяви постоянният представител на Световната банка у нас Флориан Фихтл на конференция в столицата, посветена на 10-годишнината от стартирането на пенсионната реформа в България. Според Флариан Фихтл през 2025 година българите в трудоспособна възраст ще бъдат с 1,5 млн. души по-малко в сравнение с 2000 година, което изправя държавата ни пред предизвикателството да издържа повече получатели на пенсии с ресурс от по-малко работещи хора. "                                  dariknews.bg
 
 
Ката мислещи хора, веднага ще прозрем какво говорят фактите.
 
1.  Командващият българските военни сили в Афганистан се е извинил, че доблестната българка майор Даниела Благоева е употребила в своя презентация за 3 март термина " турско робство" . Значи, сега трябва да се извиняваме на тая азиатска полудива сган, че пет века са клали и мачкали предците ни?! Това ли са българските военни-безхарактерни педали, нищожества и мекотели, които всекиму се кланят, които нямат грам национално достойнство-тежко ни и горко, ако на тая сбирщина с втълпени натовски "ценности" разчитаме да ни пази от който и да било.
 
2. Представител на подчовешкия цигански етнос пребил момче на 8 години-нищо ново, такива новини има безброй, какъв е извода? -За циганското племе българите са омразни и ненавистни, пребиването на невръстно хлапе се тълкува като заслуга и достойно дело. Конкретния случай е представителен-едно мръсно племе подлага на терор българския етнос, при това няма никакви задръжки за побой или убийство дори на невръстни деца. Държавата, разбира се, поощрава всячески българомразката напаст.
 
3. Нацията ни е най-застаряващата в ЕС-не се притеснявайте, когато остареете ще има много млади цигани, които ще работят за държавата и ще плащат редовно данъци.   : )
Views: 600 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive