Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 16 » В израелския парламент обсъждат да пратят палестинците в България
5:09 PM
В израелския парламент обсъждат да пратят палестинците в България
 
Навсякъде вече са наясно, че със сегашните тенденции, в близко бъдеще ще се говори за български народ в минало време. Затова се правят различни сметки какви племена да заемат бившата българска територия. В парламента на най-наглата и деспотична държава в света - Израел, предложенията са директни и недвусмислени.
 
"Да се позволи на палестинците да се преселят в страни като България или Босна, където те са желани. Такова необичайно разрешение на палестинския въпрос предлага израелският депутат Бенямин "Бени" Елон в интервю за в. "Аарец".

52-годишният народен представител предлага на онези палестински семейства в палестинските територии, които се съгласят да емигрират, да се дадат по 100 000 долара.

Ако един милион семейства приемат офертата, това ще реши палестинския демографски проблем, убеден е депутатът.

Необходимите 100 млрд. долара Израел можел да набави от получаваните всяка година от САЩ помощи, възлизащи на 3 млрд. долара. Като ги заделя, за 20 години Израел щял разполага с 60 млрд. долара.

Ако към тези пари се прибавят и сумите, получавани от американски и европейски фондации, еврейската държава ще се сдобие с необходимите 100 млрд. долара, изчислява Елон.

Той е убеден, че сумата от 100 000 долара на семейство ще убеди палестинците да напуснат домовете си и да търсят нова родина.

Има много държави като България и Босна, които имат желание да ги приемат, защото когато в тях пристигне семейство, разполагащо със 100 000 долара, то е желано, твърди депутатът.

Елон допълва, че животът на палестинците в ивицата Газа днес е истински ад и те трябва да бъдат насърчени да я напуснат.

Депутатът е син на бившия заместник-председател на израелския Върховен съд - Менахем Елон. Той е лидер на парламентарната група на коалицията Национално-религиозна партия ("Мафдал")/Национален съюз. "  ide.li, сайт на българите в чужбина
 

"Където те са желани" - от кого са желани палестинците у нас?! От една шайка объркани младежи, играещи си на леви активисти и правозащитници, които са инструмент в ръцете на ционистки и антибългарски фондации.
 
И забележете, именно евреите у нас със техните фондации и организации от сорта на "Хелзински комитет" , са най-големите "защитници" на палестинскте бежанци. Същите хора, които прикриват и замъгляват престъпленията на Израел срещу палестинците, в избрани моменти слагат маската на закрилници на палестинските човешки права. Покъртително лицемерие.
 

"Необходимите 100 млрд. долара Израел можел да набави от получаваните всяка година от САЩ помощи, възлизащи на 3 млрд. долара. "  - 3 млрд. годишно!!! Това е възможно само ако САЩ днес е придатък на еврейската държава, което е очевидно. Да не говорим какви огромни помощи и обезщетения получава Израел от Германия и други европейски държави, по линия на "жертвите от Холокоста" . В същото време Израел и еврейските фондации по цял свят забраняват изследването на Холокоста, което евентуално да установи колко точно евреи са загинали през Втората св. война и при какви обстоятелства. Така ще може и да се изчислчят точните измерения на обезщетенията, които Израел да получи, но това явно също притеснява евреите.
 
Израелският депутат нагло заявява "животът на палестинците в ивицата Газа днес е истински ад и те трябва да бъдат насърчени да я напуснат. " Ад, който неговата държава е създала.
 
И къде ще прехвърлят палестинците? В България, където етническите българи се топят, най-бързо изчезващата при наглед мирни условия нация в света. Тенденция, която много овчеглавци продължават да възприемат като неблагоприятно стечение на обстоятелствата, а не като планомерен геноцид.
 
Тези предложения и тенденции ни подготвят за една близка действителност - някогашните български градове и села, с изключение на 2-3, ще бъдат заети от какви ли не народи и племена, между които ще липсват българи. Само ясното осъзнаване на тази трезва преценка може да промени тенденциите.

Views: 690 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 4
1 Антон Бонев  
0 Spam
Палестинците живеят в ад,създаден от евреите,и когато емигрират в България,тук ще стане още по-голям ад!Невиждате ли,че в държави като Белгия,Холандия които са пълни с цигани,турци и негри,престъпността е в пъти увеличена!Ами за българския студент който банда чернилки пребиха и хвърлиха от втория етаж на метрото и представете си къде - Във БРЮКСЕЛ! В столицата на човешките права!Така и не ги отриха и наказаха!Но,забравих,нали трябва да има толерантност!Смешници са всички от ООН и Хелзинкски комитет!Банда боклуци,събрани тав с една единствена цел - да си пълнят мазните гуши с пари!А най-лошото беше,че този случай изобщо не беше съобщен по българските национални телевизии!!!Извадете си заключение какви продажни папагали са всички журналисти!Като им дадеш 100 лева и повтарят каквото им кажеш!!!! На този етап,България е разлагаща се в демографски и икономически аспект,благодарение на чуждата намеса в политиката,нарастващият с всеки ден брой на цигани и намалящия брой на българите!Представете си и ако ни доведат още помия от юг,какво ще стане! ЩЕ ДОЙДЕ КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!! А МАЛКО ПО-КЪСНО И НА ЕВРОПА!!!! Хора НЕ изпростявайте като вярвате безпрекословно на медиите и западните политици за холокоста и за това колко лош и страшен бил националсоциализмът!Той не е само политическа идеология,той е решение на всички проблеми на даден ЕВРОПЕЙСКИ народ!Добре помислете си,защо националсоциализмът се заражда в средите на бялата раса,а не на чернилките от юг?Ще ви отговоря - защото това доказателство,че бялата раса е осъзнала още много преди времето на Хитлер,че тя е спезиална ,че е по-силна,по-могъща - физически и умствено и както виждате и на външен вид също превъзходства много другите раси!!! Затова тя се е стремяла да се запази чиста и девствена с помощта на национализма!!!А в днешно време всичките тези аморални псевдокултури наложени от музиката и поведението на южните народи са пагубни за съществуването на бялата раса!!!Белите младежи и девойки трябва да разберат,че пренадлежат към един силен и величествен вид хора,а не да се поддават на еврейските манипулации с цел претапянето им и превръщането им в безмозъчна простовата прослойка,лесноподчиняваща се на еврейските поробители!!!!

2 Кърт  
0 Spam
Все пак - нашата цел не е издигане на национал-социализма или друга идеология, възникнала сред други народи, а спасението и Възраждането на България.
Що се отнася до национал-социализма - като идеология не е нещо съвсем ново, базира се дори основно на старобългарски държавнически идеи, така че да сме наясно, че не подражаваме на никой и на никакви чужди идеологии.
Нашата борба е много по-трудна от тази на западноевропейците, защото сме на кръстопътя между Европа и Азия, а демографски сме в критично състояние, което може да ни доведе до окончателен край. На запад демогрфски белите хора имат потенциал д издържат още доста десетилетия, но нашата нация няма никакво време - или ще промени тенденциите из основи или е изгубена в кратък срок.

3 Антон Бонев  
0 Spam
Нали,зада постигнем нещо добро за държавата ни трябва да вземаме пример от националсоциализма!Естествено не да подражаваме и да се правим на лошите нацисти на наистина да направим нещо велико за България,а направим ли го за нея,правем го също за Европа!Защото да не забравяме,че България не в отделен континент ами е Европа и също така българите не сме се появили от въздуха,ами имаме голям брой наследени черти от Нордическата раса!Това,че другите европейски народи имат по-голям потенциал за запазване- Германи,Швеция,Норвегия са в същото положение като нас,за разлика от нас,че те не правят необходимия брой деца на семейство,защото водят разхайтен и богат живот,нашите,защото обратното- нямат пари за отглеждането на повече деца!Докато циганите раждат без да го осъзнават това нещо!Те ги изхвърлят като лайна на всеки 9 месеца!

4 Антон Бонев  
0 Spam
Демокрацията не е в полза на европейските народи,точно обратното тя е във вреда,защото тя няма ценности,тя проповядва АНАРХИЯ,а цари ли тя в една държава,то хората се превръщат в овце!Демокрацията е кръвожадния вълк на евреите,с който изяждат заблудените от световните медии,овце!За да остане Европа населявана от бяла раса,на власт трябва да се върне националсоциалистическата идеология! Ако това не стане,края на Европа и заедно с нея и на България е сигурен!!!

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive