Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » July » 2 » Верицата му мръсна!
1:17 PM
Верицата му мръсна!
Вижте сега какви ги говори това копеле, дето Световната банка и "Отворено общество" ни го натресоха за външен министър / както и половината  правителство, начело със супермена/ :
"Европейските външни министри не винаги разбират добре срещу какво е изправен Израел и Турция реагира „малко по-силно” на епизода с флотилията за Ивицата Газа. Това заяви българският министър на външните работи Николай Младенов в интервю за „Джерусалем пост”. "
С други думи - дори и да греши, Израел винаги е прав! Ако Израел греши - останалият свят трябва да се извинява, защото евреите са "богоизбрани" , а останалите не са. Израел напада и стреля на месо по хуманитарна мисия - това е тяхно право, който протестира е ФАШИСТ И АНТИСЕМИТ.
 
Коментар на еврейския ежедневник " Йерусалим пост" :
 
"Младенов, чиято страна с население от около осем милион души е сред най-подкрепящите Израел в ЕС, направи своите коментари в сряда малко преди да приключи тридневното му посещение в Израел и Палестинската автономия. По време на визитата си Младенов направи някои изключително приятелски публични изказвания за Израел в момент, когато коментарите на други външни министри по света са всичко друго, но не и по правилни. "
 
Добре, че от Израел казват нещо, за което нашето правителство е пропуснало да ни информира - ние сме " сред най-подкрепящите Израел в ЕС" !!! И какви са според евреите критиките за техните убийства на невъоръжено цивилно население? - "всичко друго, но не и по-правилни" !
 
С други думи, правителство и медии у нас и в Израел имат диаметрално противоположни позиции по отношение на националното самочувствие и житейската философия - тук каквото и да се случва, ние грешим, а в Израел винаги са прави. Но за сметка на това правителствата ни са в прекрасни взаимоотношения. Единственият губещ в тоя ребус е българският народ, но кой го слага в сметките.
 
И така, от време на време турци и евреи се карат. От време на време се карат и кой да заграби повече от България. А ние наблюдаваме, докато народните ни "водачи" са се разделили - половината ни убеждават, че трябва да сме под еврейски контрол, другата - под турски. И повечето скотове вече не могат да си зададат ей тоя прост въпрос: "  Тука нали е България, не трябваше ли да е под български контрол!? "
 
Views: 653 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive