Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 176

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » December » 21 » Вероятен сценарий при радикализиране на обстановката в България
2:48 PM
Вероятен сценарий при радикализиране на обстановката в България

Вероятен сценарий при радикализиране на обстановката в България

Едно е сигурно – националистите трябва да са готови за вариант гражданска/расова война в България. Независимо дали това е много или малко вероятно да се случи – основното е да сме подготвени, според силите си, както материално и физически, така и психически. На фона на все по-нестабилната политическа и демографска обстановка в България и околните региони, само наивник и невежа може да отрече възможният сценарий за радикализиране и стигане до военни действия, било то между държави или между етноси, раси и политически противници.

Част от психическата подготовка е да имаме трезва представа какво е най-възможно да се случи при такива обстоятелства, да предвидим факторите и последствията. Защото, ако нямаме такива реалистични очаквания и готов план с поставени цели, отново ще видим как слугите на масоно-сатанистите ни налагат техните решения и техният сценарий, което означава нов погром за българизма.

Не е необходима голяма прозорливост, за да разберем към какво ни води продажният антибългарски елит, дирижиран от масонската чума, от либерал-толерастите, унищожаващи Европа и бялата раса, както и от турски, американски, еврейски и пр. болни мозъци.

Главната им цел е следната – смачкване и унищожаване на етнически българи и автентичната българска култура и подмяната на същите с цигански, турски и други не-арийски етнически групи.  Наглед, антибългарите постепенно изпълняват тази задача, методично и почти безпроблемно,  така че могат да постигнат целта си и без предизвикване на мащабни въоръжени конфликти и изтребление на българите чрез оръжие.

Същото обаче можеше да се каже и за Западна Европа, макар западните народи да са далеч по-многобройни и претопяването им да изисква повече време, в сравнение с нашия има няма 5-милионен народ/от които болшинството – зомбита/. Обаче ставаме свидетели на очевидното ускоряване на този процес и подготовката за предизвикване на расова война в Европа, чрез вкарването на пълчища арабски и африкански подчовеци, носещи в себе си омразата към белия човек и готовността насилствено да наложат исляма.

Та, за какво говорим – очевадно е, че се подготвя расова война в Европа. Къде е България в този процес? С пословичното за съвременните българи невежество и изчакване до последно, с убеждението, че ще мине „между капките”, нашенецът масово отказва да мисли в перспектива и да промени статуквото, което подготвя гибелта ни. С други думи – народът ни може да стане пушечно месо и да бъде пометен за броени месеци от имигрантската негърско-арабска пасмина. Малцина си дават сметка, че при сегашното ни състояние като народ и държава, можем да бъдем унищожени за отрицателно време. Впрочем, ако бяхме наистина народ, отдавна щяхме да сме въстанали срещу циганизацията и да сме заврели в миши дупки всички политици, които проповядват интеграция, толерантност и пр. безумия.

Както сме отбелязвали и преди – крайните последствия можеха да бъдат предотвратени, ако народът се бе събудил истински и бе спрял да крепи статуквото, бе спрял да се хваща на лъжите на пореднитие „спасители”, проповядващи евро-атлантически ценности, ляв либерализъм и тем подобна храна за малоумници.

Но сега, изглежда, радикализацията е въпрос на време – етническите проблеми стават все по-дълбоки, циганската престъпност все по-неконтролируема, турската надменност все по-толерирана от властта. За капак, страната приема „бежанци” и то в пъти повече от официално обявените. Абсолютната лъжа, че границата се охранява може да лъсне със страшна сила, ако Западна Европа все пак затвори границите си за пришълци и ако психично болните турци решат в един момент да насочат мигрантския поток към нас. Отделно, проповядването на ислямизъм сред циганите също е фактор, който вещае размирици и етническо-религиозни сблъсъци.

При сегашните обстоятелства, вероятен сценарий е следният. В един момент, Западна Европа все пак ще спре да приема бежанци и ще поиска страните от Източна Европа да им дават убежище за постоянно пребиваване. За страна със 6-7 млн население като България това ще е катастрофа, много по-тежка от националните катастрофи, претърпени в началото на 20 век. Защото тези „бежанци” не са македонски или тракийски българи, те са фанатици, изпълнени с омраза и фанатизъм срещу белите хора и християните. За капак, идват с нагласата, че местното население трябва да им дава храна и подслон, а те в замяна да не правят нищо. Т.е., това са цигани, но заредени с ислямистки фанатизъм.

Непредвидимостта на нео-османистка Турция е главен фактор за абсолютната нестабилност в нашия регион. Турците могат и да се правят на приятели, но крайната им психическа неуравновесеност всеки момент може да доведе до фатални събития. Те не се ръководят от разум, а от фанатизъм и подчовешки страсти, присъщи на низшите раси и народи. Доказателство е свалянето на руския самолет, което ще им донесе само загуби, във всякакво отношение. Отговорът на Русия вече го виждаме, но със сигурност ще има и такъв от военно естество, два пъти по-силен от понесения. Това, разбира се, може да доведе войната на една ръка разстояние, пред вид именно идиотския фанатизъм на турците, окрилени от подкрепата на масонския изрод САЩ.

Така че, при евентуален въоръжен конфликт, засягащ България, най-вероятно той ще е предизвикан основно от действията на Турция и отношенията й с Русия. Такива са и популярните в интернет предсказания, но това е друг въпрос. Ако турците решат, че трябва да дестабилизират региона и специално България, целенасочено ще пуснат арабско-негърските маймуни, напиращи на границата, което ще предизвика абсолютен хаос и най-вероятно расова война, стига българите да се защитят.

Казваме стига българите да се защитят, защото при етническата картина в България и поведението на подчовешкия цигански етнос, който тероризира повсеместно, трябваше отдавна да се е стигнало до етническа саморазправа и погром над мургавата паплач в цялата страна.

При нахлуване на арабско-чернилските орди обаче, българите вече няма да имат избор – или ще вдигнат оръжието или ще бъдат избити. Защото „бежанците” вече ще са свалили маските на бежанци и напълно открито ще тръгнат с оръжие в ръка, осигурено им от Турция и САЩ.

Фактор, разбира се, са и американските военни бази и техника, разположени на територията на България. Само че това ефактор, който е напълно нееднозначен – не забравяйте, че американски военни повече от година са в Сирия, под претекст, че се борят с „Ислямска държава”, докато е очевадно, че всъщност подкрепят ислямистите и нападат редовната сирийска армия. В този ред на мисли, изобщо не трябва да се учудвате, ако американските военни всъщност въоръжат бежанците-джихадисти на наша територия и ги подкрепят пряко и косвено, с провизии, докато симулират, че защитават страна-членка на НАТО, каквато се води нашата псевдодържава, превърната в турско-еврейска кочина.

Не забравяйте и друго – при избухване на етническа/расова война, в която белите българи трябва да защитават своята кръв, поведението на антибългарския политически елит в София ще е точно такова, каквото е то по отношене на циганския терор – национално предателство, слугинаж на чифутски САЩ и защита на „човешките права” на подчовешки общности.

Т.е., ние българийците, ще воюваме не само срещу арабската бежанска напаст и циганите, а вероятно и срещу жандармерията, която ще бъде хвърлена да се бие срещу терористите… Само че за антибългарския елит, много добре знаете, терористите са истинските българи-националисти, готови да защитават своята земя. Мислите си, в такъв момент, униформените все пак ще защитят сънародниците си… Не се предоверявайте на такава презумция. Нима те защитават българите по селата, докато са грабени и убивани от разбеснели се цигански отрепки? Нима те протестират срещу слабата си екипировка и подготовка, която ги прави неефективни и негодни да изпълняват главната си функция – защита на реда и сигурността?

Не, в днешното материално общество, всички са готови да си нахлупят фесчето за пари, или пък да станат по-чифути от равините. Единствено националистите, българийците, са готови да излязат за една Идея и да защитят българи, които живеят на другия край на България или на света.

Готови са, но ако не са подготвени в пълния смисъл на думата, както казахме, материално и психологически, няма да могат ефективно да повлияят върху хода на събитията и историята.

Нужно е всеки да си набави екипировка и вещи от първа необходимост, които ще послужат при започване на гражданска война – подходящи дрехи и обувки, предмети на бита, събиращи се в раница и най-важното – оръжие.

Оръжието, разбира се е и най-трудната за набавяне част от екипирането, защото властта има за цел да държи българите далеч от оръжието, респективно далеч от свободата те сами да са гарант за живота и честта си. Ако не можете да си осигурите оръжие, помислете за всички варианти да се въоръжите непосредствено при избухване на размирици и въоръжени конфликти, когато психологическите задръжки ще отпаднат.

Най-добре планът да е премислен от организирана група, което ще увеличи шансовете за успешното му осъществяване. Всеки трябва да знае при екстремални условия какво да прави и „накъде да хваща”.  Добрата подготовка е най-големият гарант за успех, освен волята на Тангра.

Така или иначе, българските бойци ще се организират, поне първоначално, в локални групи, най-вероятно от няколко души или от няколко десетки. Тяхната основна задача ще е да неутрализират циганските мародери и турските фанатици по места, за да подсигурят тила си и по-голямата сигурност на белите българи.

На следващия етап, бойните отряди ще се съединят с тези от съседните райони и селища, формирайки малки дивизии. Те вече ще трябва да унищожават организираните групи ислямисти-фанатици, настъпващи в околностите.  В същото време, трябва да е налице психологическа готовност да се противостои на полицията и жандармерията, в случаи че те се опитат да попречат и разформироват отрядите от Български националисти. Както казахме, на тях няма как да се разчита, че ще защитават българското население, те изпълняват заповеди на елита в полите на Витоша, респективно на ционистите и масоните-античовеци.

Евентуална външна подкрепа? Няма какво да се заблуждаваме – ако има такава, тя ще да е от Русия, просто няма друга мащабна сила, чиито интереси да са в противовес на натовските, респективно – джихадистките. При сериозен въоръжен конфликт и наличие на истинска съпротива срещу ислямистите, подкрепяни от Турция, със сигурност руското ръководство ще опита да повлияе по някакъв начин върху хода на събитията.

Да, руската власт не е националистическа, но по историческа традиция, винаги ще е заинтересована да укроти турците и да им изтупа кожусите. Тук е другият важен момент – нужно е категорично да се знае, че антиционистката-антиислямистка съпротива в България е Националистическа.

В този ред на мисли, всички левичарски анархо-комунистически формирования, които си въобразят, че могат да се представят за радикално крило против Запада и САЩ и да потърсят контакт с Русия, трябва да бъдат унищожени своевременно. Русия може и да осъжда някои прояви на българските националисти, свързани с личности от Вт.св. война, но в крайна сметка ще подкрепи тези, които наистина противостоят на западно-ислямизаторските планове.

Но главното е, българските бойци да са настроени, че ще воюват толкова, колкото е необходимо – ако трябва ще се приспособяват към гористи и планински местности, ще са в непрекъснато движение, но няма да се предават. Защото ние сме същинската българска армия. А при такава война от асиметричен тип, каквато ще е вероятната в България, числеността и техниката не са с чак толкова решаващо значение, колкото решимостта и твърдостта. 

Views: 852 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites