Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 22 » Въпрос на гледна точка
9:51 PM
Въпрос на гледна точка
Премиерът казва, че Дянков се справя добре. Това е въпрос на гледна точка. От гледна точка на Световната банка и всички българофоби, Дянков се справя наистина блестящо. От гледна точка на нормален българин, със здрав разсъдък, нещата не стоят така.
 
"Оценките, които получава България от рейтинговите агенции, показват, че не се налага освобождаването на Симеон Дянков от поста финансов министър, заяви премиерът

Всички кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на България и това се дължи на стабилния фискален режим и ниските данъци, уточни премиерът.

Освобождаването на един финансов министър е все едно да падне правителството.
Това заяви днес пред народните представители премиерът Бойко Борисов.
 
По-рано днес пред Нова телевизия лидерът на ДСБ и бивш премиер Иван Костов заяви, че социалният и транспортният министър трябва да си ходят веднага. Костов обаче смята, че Симеон Дянков трябва да остане на поста си. По думите му ако финансовият министър бъде освободен, проектобюджетът трябва да бъде изтеглен моментално, което ще вкара страната в политическа криза. "
 
Ето, че още един герой на прехода - Костов, застава зад Дянков. Как да не застане, те работят в една и съща насока, в крайна сметка - България да остане в историята. Пък може би това е изкуствена солидарност, на принципа на лицемерните идиотизми "ние сме десни, ние сме леви, ние пък сме център" и т.н. За жалост, много хора продължават да си внушават, че десните или левите са проблема или пък че са решението на проблема. Не. Всичко това е пошъл цирк, ама някои го взимат на сериозно. Други паразити, като Първаноглу например, се правят на противници на Дянков. Пак в името на цирка. А зад кулисите е едно и също - веселие и забава, на наш гръб.
 
Според независими финансови специалисти, бюджетът за 2011 година ще е кошмарен провал с още по-тежки последици за страната. Съдейки по успеваемостта на бюджета от тая година, най-вероятно прогнозите са верни. Въпросът е колко хора си дават сметка, че Дянков не оплесква нещата от неумение, а защото стриктно изпълнява програмите на своите господари от Световната банка и някои други, да ги наречем организации.
Views: 608 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive