Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » June » 12 » Западна цивилизация и ислям - два противочовешки урода
0:15 AM
Западна цивилизация и ислям - два противочовешки урода
В последните седмици ескалира конфликтът между привидните противоположности - западната цивилизация и исляма. Те обаче не са толкова противоположни, колкото изглеждат, напротив. Обединява ги общата им разрушителна роля спрямо човечеството; несъвместимостта им с явлението, наречено Човешки добродетели.

За невежата част от човечеството/ която е твърде голяма/, в този конфликт изборът се свежда между това да подкрепят канонизираният аморал на Запада и противочовешката форма на морал на исляма. При все, че ние би трябвало да сме носители на Православната цивилизация, която единствена може да спаси света от безнравственото блато. 

В очите на "модерния човек" Западната цивилизация е изразител на прогреса и свободата, колкото и абсурдно да е това. От тази цивилизация не е излязло нищо градивно за човешкия дух, напротив - превърнаха Християнството в търгашество и маскарад, наложиха робовладелска система; нароиха рушителни идеологии като комунизма, творение на западните евреи... 

В "добродетелите" на Запада може да вярва само изключително плосък човек, воден изцяло от материализъм и псевдоценности. Въпросните западни държави поддържат високия си жизнен стандарт основно с грабеж на останалата част от човечеството. Но не е само грабежът, нещо повече - подмолно и неофициално, робовладелската система, която се счита за изчезнала през 19-и век, е насочена към държавите от Източна Европа. Не само като евтина работна ръка - трафикът на хора, съвременната форма на робство, е с основна посока изток-запад. 

Това са нео-либералните добродетели, в които ни възпитава Запада - порнография, педерастия, проституция, наркотици; това трябва да са висшите идеали и разбирания за свобода. Привидно, срещу тази аморална култура се изправя ислямската култура, която е символ на религиозен фанатизъм. Ислямът всъщност е изцяло фалшива морална система, която руши човешкия дух и е насочена срещу човешката свобода. 

Някои наричат исляма още военна доктрина - това обаче е погрешно становище; не военна, а сатанинска доктрина. Фанатичният мюсюлманин не излиза очи в очи с врага, а избива невинни и случайни хора, защото щял да ходи в рая. Олигофреничен сатанизъм за духовно и умствено несъстоятелни човекоподобни. Защитниците на исляма ще кажат - ама те истинските мюсюлмани не били фанатици. Каквито и да са, навсякъде, където има мюсюлмански квартал, се разнася воня, вероятно заради извисените им културни навици.

И така, за повечето "цивилизовани хора" сблъсъкът на Запада и исляма е сблъсък на атеистичния прогрес и фанатизма. Всъщност това са две различни прояви на античовешкото и уродливото, най-добре ще е да се унищожат взаимно.

"Стоколм. Най-малко десет автомобила са били подпалени в Стокхолм в четвъртък вечерта, а полицията повика подкрепления, подготвяйки се за пета поредна нощ на размирици в имигрантските предградия на шведската столица. Трима полицаи бяха ранени от хвърлени камъни, а нанесените щети се оценяват засега на милиони долари.

Безредиците, съсипали имиджа на Швеция в чужбина за мирна и егалитаристка нация, предизвикаха дебат относно асимилирането на имигрантите, представляващи около 15 % от населението, предаде Ройтерс.

Много от имигрантите, пристигнали в страната благодарение на великодушната политика към бежанците, трудно научават езика и си намират работа, въпреки множеството държавни програми.

В Ринкеби, един от населените предимно с имигранти квартали, са били опожарени шест автомобила. Според полицията, около горящите коли е имало 300-500 души. В същото време е било подпалено училище в друг имигрантки квартал. "

...

"Британската полиция заяви днес, че е арестувала мъж и жена по подозрение в съзаклятничество за убийство във връзка с бруталното съсичане на войник на улица в Улуич, Източен Лондон, предаде Ройтерс. Мъжът и жената са 29-годишни, предаде БТА. 

Шест къщи - пет в Лондон и имот в Линкълн, централна Англия, и са претърсени във връзка с кървавото деяние, извършено вчера от ислямски екстремисти, съобщиха детективи от Скотланд ярд.

Двамата терористи бяха ранени от полицията по време на задържането им и се намират в болница под охрана. Още преди това престъпление те са били познати на британските спецслужби като ислямистски екстремисти, съобщи телевизия "Скай нюз"
...

"Източник в полицията в южната част на Франция съобщил, че в началото на май офицер от полицията бил ранен при нападение на ислямистки екстремист.

Преди около три седмици в полицейски участък недалеч от Гренобл влязал мъж с нож в ръката и няколко пъти наръгал полицай, викайки „Аллах Акбар!” Друг полицай стрелял в краката му и го обезвредил.

В последно време в Европа били извършени няколко нападения на ислямисти срещу военни и полицаи. "





Views: 686 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive