Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » December » 24 » Заплашват ни с гражданска война, ако искаме законност и ред
5:34 PM
Заплашват ни с гражданска война, ако искаме законност и ред
Управляващата антибългарска измет работи за унищожение на делото на светите братя и всички български родолюбци.
 
Ето какво казва гл. секретар на националния омбудсман по въпроса за антиконституционните новини на турски по т.нар. национална телевизия:
  "Референдум за новините на турски език е репетиция за гражданска война. Това заяви в интервю за Информационна агенция КРОСС Борислав Цеков - главен секретар на националния омбудсман.


„При всички положения идеята за референдум за новините на турски език е анти-европейска и анти-българска идея. Идеята е анти-българска, защото всеки, който иска да разделя българската нация, да всее омраза и да накара българските турци не да се информират за това какво се случва в собствената им родина от българската държавна телевизия, а да слушат турските държавни канали и да слушат какво се случва и какво се внушава от турската държава, просто не е патриот", коментира той. По думите му, ако се стигне до този референдум, санкциите за страната ни ще бъдат доста сериозни - те ще бъдат политически санкции. Цеков подчерта, че по този начин ще се създаде много остро етническо напрежение. "
 
 
  Какво лицемерие! Това изказване на жалкото мекотело Борислав Цеков за пореден път доказва, че в нашата страна отговорните политически постове са окупирани от предателска и небългарска грабителска сбирщина, чиято цел може да е всяка друга, но не и да работи за развитието и прогреса на българската нация. Отново виждаме, че политическата класа е загрижена за правата на малцинствата в България и те са й основен проблем. Но КОЙ най- накрая ще защити официално правата на етническите българи и ще се погрижи за спазването на Конституцията?!
  Защо например тоя най- жалък гризач Цеков никога не е заявил, че ДПС е незаконна противоконституционна партия, която трябва да се забрани, но сега се е разлаял, че нарушаваме еди коя си харта за човешките права. Явно за копелета като него ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ нямат човешки права и не са човеци, щом до сега не е отворил педерстката си уста за да ги защити от безпрецедентния геноцид, който се провежда над нас десетилетия.
  Както е записано в нашата конституция, официален език в България е българският и САМО ТОЙ. Следователно новините на турски език са груб противоконституционен акт и нямат място в ефира на националната телевизия. Защо "бдящия за спазване на законите" Цеков не каже това? Отговорът е много прост- защото гниди като него служат изцяло на антибългарски организации и сили и им се плаща, за да работят за нашето разграждане като народ и култура.
  Турците щели да гледат чужди телевизии, ако няма новини на турски - ТОТАЛНИ ГЛУПОСТИ! Така или иначе повечето турци не гледат изобщо БНТ, така че този мотив е повече от жалък. Ако държавата искаше да интегрира турците и другите етноси, щеше да се погрижи да научат български, а не да стимулира тяхното отцепване и незнание на нашия език.
  Още един път ярко си проличават истинските цели на управляващата върхушка- те не са да интегрират малцинствата, нито да ни европеизират, а да ни превърнат в ориенталска провинция, където искащият законност и ред е обявяван за подпалвач на граждански войни и терорист. Това е тежката истина. Затова трябва да се борим до последно, ако искаме България да оцелее.
Views: 683 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive