Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » May » 2 » Защо България има толкова много врагове
8:22 PM
Защо България има толкова много врагове
Мнозина при поставянето на този въпрос реагират с недоумение, как така ще има врагове, кой го интересува една малка страна на ръба на Европа? Истината е, че името БЪЛГАРИЯ плаши до смърт архитектите на новия световен ред. Абсурдното е, че май само българите нехаят за огромното наследство и значение, което носи нашето име и нашата земя. Защо нехаят - най-вече защото властта и образователната система над 60 години е в ръцете на българофобски свине и изроди. 

На първо място името - България е името на най-старата съществуваща и до днес страна в Европа. Вземете които искате "развити" народи - англичани, немци, французи и т.н. , самите те не знаят как са се наричали във време, когато България е имала установена държавна традиция. За разлика от тях, ние никога не сме носили други имена, освен българското, а това никак не е малко. Дори напротив - само този факт си е истински трън в техните очи. 

Очевиден е антагонизма спрямо основните архитекти на сегашния ред - евреите. Българите винаги са се стремели да създадат своя държава, а юдеите винаги са имали за цел да се внедрят в управлението на чужди държави. Дори и днес, след като ционистите създадоха Израел, евреите продължават да са пръснати по целия свят и не само да са пръснати, а да упражняват истински контрол върху държавите-гостоприемници. Да, българите също са пръснати по света, но печално пръснати, по принуда. 

Днес политическата измет, която ни управлява, внушава, че правилният път за България е да следва Запада, но това е абсурдна и обречена на провал политика, което отлично знаят. Западните колониалисти винаги са се опитвали да установят контрол над нас и нищо друго. Само си спомнете за опита на западните "благородни" свине да създадат на Балканите Латинска империя и какво им се случва, след като цар Калоян вижда истинското им лице. Като кучета са посечени Балдуин Фландърски, Енрико Дандоло, със техните графове, лордове, дукове и тем подобна сволоч. И това западняците не са го забравили - известно е, че престъпническият спрямо България Ньойски договор е подписан в Ньой, тъй като Калоян посича и тогавашният маркиз дьо Ньой. 

Западът ни мрази заради цивилизаторската ни мисия спрямо славяните и разпространението сред тях на славянската писменост и православието. По този начин ние сме обрекли стремленията на немци, французи и т.н. да подчинят духовно славяните. След като римо-католическите негодяи започват гонения срещу учениците на Кирил и Методий, те избират именно България, а не Византия за свой пристан. 

За антибългарските планове на Турция например няма какво толкова да се коментира - само олигофрените не го виждат. Но пък и олигофрените не са малко...

По въпроса защо България има толкова много врагове може много да се говори, просто насочвам към размисъл в тази насока, защото за разлика от нас, враговете ни нямат амнезия. България е нещо далеч отвъд обикновено име на страна в Източна Европа, това е цивилизационен модел, който вероятно има мисията да се противопостави на налагания сега глобален ред.
Views: 679 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive