Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 27 » Етническо напрежение? По-скоро наченки на самозащита
1:34 PM
Етническо напрежение? По-скоро наченки на самозащита
 Етническото напрежение в нашата страна е очевадно и е породено от естественият механизъм за самозащита на българите, въпреки че държавата се опитва да го задуши. Етническо напрежение има между Мислещите българи и антикултурния цигански етнос. Защото бившите българи, които са се поддали на космополитната безродническа пропаганда, не изпитват тревожност, не чувстват застрашеност, нито ярост ако щете, което е най-нормалното състояние на духа, когато човек има пред себе си потъпкване на човешките права, отдавна прехвърлило всякакви граници. Според тях има значение само това, което пряко засяга личния им живот. Докато един ден не изгорят и те, а този ден винаги идва, рано или късно.
 
Нещо за манипулаторите на обществото, които лаят, че определени крайни групи обвинявали за Всичко даден етнос: Да, етническият проблем не е единственият в нашата страна, но докато бива премълчаван и замазван, той става огромен и неконтролируем. И "правозащитниците" отлично знаят това, но просто тяхната задача е да задушават Нашето общество с лицемерните си лозунги за равенство, докато не ни сринат и стъпчат окончателно. Не всички престъпления се вършат от самозабравилият се цигански етнос, но процентът на циганската престъпност е огромен. И всеки опит престъпленията им да бъдат оправдани със социалет статус и липса на интеграция, е още по-голямо престъпление, защото означава:
 "Каквото и да вършат, вие ще търпите, защото те са оправдани, така че който не търпи престъпления - не е толерантен."
- Това е циничният, вулгарен и подигравателен отговор на властта, медиите и "правозащитниците" към всеки, който поиска справедливост.
 
След протестното шествие срещу циганската престъпност от събота, множество пишман-анализатори и платени манипулатори заредиха теза след теза, коя по-абсурдна и нелепа, относно причините за протести с такава насоченост.
 
И естествено, самите протестиращи бяха представени с краски, които им създават образ на криминогенна прослойка. Отново същото послание - престъпниците имат право, докато протестиращите са крайни и агресивни. Нормално е да си престъпник, но когато протестираш срещу престъпниците, вече си злобен и опасен. Например вестник "Труд" казва": "Бръснати глави на протест срещу циганите" . Разбирате ли?! Излезли са някакви бръснати глави, така че всичко е ясно - те са крайни и ксенофобски настроени. Ако искате да ви викат скинар и ксенофоб, протестирайте и вие!!! Щом искате да сте нормален човек - никакви протести, търпение до смърт.
 
Та разните аналлизатори "сигнализират" за нарастващо етническо напрежение и опасност от сериозни сблъсъци. Нека бъдат спокойни. Поне засега, българите в голямата си част не могат да участват в етнически сблъсъци, защото са отровени със самоубийствена търпеливост и апатия. Ако имаше опасност от етнически сблъсъци, до момента щеше да има десетки такива, защото всеки нормален народ би реагирал, когато дадена група унищожава жизненото му пространтво.
 
Пак повтаряме - етническият проблем не е единственият за нашето общество, но ако не бъде спешно разрешен, ще стане страшно. То вече е.
 
Всяко общество, за да прогресира, трябва да се основава на Морал и Вяра. Може би затова нашето и не само нашето, затъна толкова дълбоко, защото комунисти и демократи стъпкаха живителните ни устои, а лековерната тълпа поддаде. И ето че сега тази тълпа не може да се противопостави на свръхнагли агресори, какъвто е например в огромната си част циганският етнос.
 
Разбира се, при нормални обстоятелства, Държавата би трябвало да разреши проблема, а бъдете сигурни, че ако в нея имаше воля, проблемът щеше да е бързо разрешен. С едно просто, но гениално средство - отстояване на Законноста с всички средства. Ако държавата налагаше законите за Всички, без да ги прилага избирателно, бъдете уверени, че дори някой циганин да тръгне да се гърчи от глад, нямаше и през ум да му мине да ограби и изнасили безпомощна възрастна женица, каквито случаи има твърде много. Просто ще придобият неизбежни механизми - ако знае, че наказанието ще е адекватно, както трябва да е, всеки ще се въздържи. Или най-малкото - броят на престъпленията при всички положения ще намалее с повече от 2/3 . Но Държавата не иска да спре циганската престъпност. Запомнете - Може, но Не Иска.
 
При това положение Народът има само два варианта - да се противопостави на престъпниците въпреки държавното бездействие или да се примири и да се остави да бъде грабен и клан като нещастен жертвеник. Нека всеки поотделно направи своя избор.
 
Още една лъжлива теза - протестите срещу циганите били подбудени от действията на Франция, която депортира няколко стотин мургави. Пълни глупости - протестите срещу безнаказаността на циганската престъпност са многобройни, но медиите избирателно подбират случай да насочат вниманието към тях, когато преценят, че е изгодно на определени кръгове, при всички случаи близки на Хелзинския комитет, "Отворено общество" и ред други антибългарски организации.
 
Друга лъжа - българите не искали да интегрират циганите, защото имали предразсъдъци. Приятели, предразсъдъкът не е придатък по рождение. Когато даден етнос систематично върши престъпления, по-точно масово, когато умишлено мърси около себе си, дори когато има материална възможност да не го прави, всяко разумно същество не просто може, а е длъжно да има предразсъдък.
 
Лъжа и пак лъжа - циганската престъпност била инспирирана от бедността им... А тогава какво ще кажете за огромните палати, които циганските босове си издигнаха от проституция и наркопласьорство. А за телефонните измамници, организирани в структури от десетки "работници" , които измамиха куп наивни възрастни хора с шокиращи обаждания, че детето им убило човек и т.н. За тълпите от просяци и джебчии, които изкарват доста повече от обикновен трудовак.
 
Истината я каза дори една от "люлките" на либерализма - толерантна Франция. И тя е: това племе не може да се интегрира. Просто и ясно. Ние мислим за интеграция, пък толкоз цивилозавана страна присъди депортация. Тогава?! Защо ние да не депортираме циганите??!! Няма да е толерантно? Значи едни могат, ние не, и тия можещите всъщност уж са ни учителите по толерантност. Защото циганите са близки на Българския народ точно толкова, колкото и на френския - т.е. колкото бълхата на кучето. Беше подхвърлено предложение да ги депортираме в Индия. Това обаче трябва да се третира не като предложение, а като належащо решение. Дали ще е Индия или друга страна, това няма голямо значение. Важното е да отидат при някой, който е близък по манталитет с тях, който ще ги приеме въз основа на някаква прилика и сходство.
 
Защото на Българите, които искат живот по човешки, със сигурни права и ред, вече адски им писва, и не от вчера. Всяка седмица, всеки ден - брутално престъпление, извършено от цигански банди. И държавата лицемерно да ни казва "не издигайте расистки лозунги, бъдете търпеливи, полагайте усилия за интеграция, блейте..." . Който търпи не може да е човек по никой параграф, той вече е скот.
 
Така наречената държава все още има възможност да пресече етническото напрежение, като започне да наказва всички престъпници, независимо от какъв етнос. И неминуемо, като се погрижи да намери нова "родина" за голяма част от циганите, които имат поведение на паразити във всяко отношение.
 
Досега т.нар държава не прави абсолютно нищо по задълбочаващия се въпрос, освен папагалски да повтаря обезсмислилия се, придобил кретенски оттенък рефрен за толерантност и интеграция. И няма индикации, че ще промени недалновидната си антибългарска политика. Народът отново е оставен на себе си - ще се бори да оцелее или ще разчита на видимо антибългарско административно устройство, контролирано отвън и разложено отвътре, да разреши проблемите му.
 
 
 
Попаднах на добре казани слова относно толерантността: http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=593224
Views: 734 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive