Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » December » 5 » Земни, извънземни или просто бесове
0:37 AM
Земни, извънземни или просто бесове

"Неидентифициран летящ обект се е появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града, съобщи местният вестник "Ломпрес".

Извънземният кораб е бил заснет да се рее в небето в следобеда на 25 ноември. Голямо светещо кълбо увиснало над къща на улица "Кубадин" 22 в крайдунавския град и три часа кръстосвало двора. НЛО-то пулсирало и меняло формата си, разказват очевидци. В електрозахранването и телевизионните предавания в района настъпили смущения, а обитателите на близките домове усетили силно главоболие и тежест.

"Видях през прозореца нещо като светеща мъгла, усетих силна болка в слепоочието и тежест, която ме притискаше. Успях да стане от леглото, чак когато петното изчезна. Ама не се уплаших, извънземните са по-умни от нас!", разказва 71 годишната баба Томица. Нейният син Илия Лилов (39 г.), който работи като охранител, по-късно прегледал записите на камерите край къщата си и открил заснетото НЛО. Съседи и познати също са изгледали кадрите и са убедени, че извънземен кораб е посетил квартала им. "Готов съм да предам записите на Института по космически изследвания към БАН", казва мъжът. "   trud.bg


Съвсем очевидно е, че в небето стават странни и наглед необясними неща - все повече НЛО-та или движещи се светлини с неустановено естество. За някои от тях може да се приеме, че са сателити, но в действителност при ясно небе за една нощ може да се забележат стотици движещи се обекти. В случая от новината пък, ако е вярно, става въпрос почти за кацане на летящата чиния в двора на ломска къща, придружено със силно магнитно/ антигравитационно или каквото и да е/ въздействие върху хора и ел-уреди. 

Няма как да се отрече, че летящи чинии съществуват, но няма как и да се отрече, че не е ясно откъде идват въпросните чинии. Преди да припишем извънземен характер на подобно явление, трябва да имаме предвид, че земни проекти за летящи чинии са създадени още през Вт.св. война от Третия райх. След това проектите са изнесени в САЩ и СССР и е почти сигурно, че летящи чинии в крайна сметка са конструирани на земята. Което не означава, че е невъзможно подобни явления да са с извънземен произход.

А може и да не са нито земни нито извънземни, просто бесовски измами, чиято цел е да предизвикат истерия и обезумяване у лековерните хора, които са податливи на внушения. Всъщност такава е целта и на бесовските слуги - жидомасоните; разклащане на човешката психика, душевност и устои, ако е нужно чрез "паранормални" явления. За някои може да звучи нелепо, но дори холивудската НЛО-кампания е мощно средство в името на глобализацията - внушаване на извънземна заплаха, срещу която е изправено не това или онова правителство, а "нашата цивилизация" , която въпросните масонски изроди искат да поставят под управлението на едно световно правителство. Така или иначе, когато усетите, че сте вцепенени от мощното магнитно поле на неясен обект, вероятно летяща чиния, явно ви атакуват нечисти сили и бесове, прекръстете се.

Views: 833 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive