Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 16 » Злобни излияния от блога на противобългарска драскачка
11:36 AM
Злобни излияния от блога на противобългарска драскачка
Става въпрос за небезизвестната комунистическа фурия Велислава Дърева. И ако личното й тегло е около 30 килограма, вероятно мозъкът й е към 30 грама. Но не се заблуждавайте - при мозъчното вещество важна е не масата, а колко гънки има. А Дърева има много гънки. И всяка от тях е пропита с омраза към всичко българско и към всичко, което може да поведе България към възраждане. Затова и червената лелка не пести усилия да пише безкрайни статии, есета и романи, в които ни обяснява колко лошо нещо е национализма и колко трябва да сме отвратени от него.

Та на въпросния дъревски блог е публикувана поредица статии, озаглавена " Цветята на злото" . В тази поредица Дърева с цялата си творческа енергия оплюва и заклеймява всички прояви на национализъм и родолюбие, и естествено обвързва всяка от тях с германския национал-социализъм и Адолф Хитлер. Шото сички знаем че те са чудовища, те избиха 50 милиарда в газови камери и направиха тонове сапун от нищо неподозиращите евреи. Но това е друга тема.

Въпросът е, че Велислава Дърева вече се олива тотално. Тя говори за омраза, но не успява да скрие, че собствената й омраза надвишава въображаемата, за която пише. Омраза към България. Бъдете сигурни, че ако можеше за един ден името България да се заличи ведно с етническите българи, Дърева щеше да е сред най-активните радетели това да се случи. Но процесът е по-бавен, затова журналистката-болшевик трябва да се задоволи със злобните си статии, в които е загрижена, че са застрашени човешките права на "бедни и онеправдани" етноси.

В своята поредица Дърева се опитва изчерпателно да анализира повечето националистически формации и движения днес - като " Кръв и чест" , БНС, Национална съпротива. Упорито плюе и срещу скорошно формираното Движение на студентите националисти в СУ, както и срещу БАРС, като се опитва с ирония и същевременно възмущение да коментира сайта. Дори е разучила текстовете на група " Бранник" !

Но тук е големият въпрос - ЗАЩО Дърева си е направила труда да прави анализ на "маргиналните" националистически движения?
- Ами много просто. Въпросният Дъревски труд е адресиран ПРЕДИ ВСИЧКО до МВР министъра Цветан Цветанов. С други думи, нейният глас отчаяно зове : " Господа управляващи, пратете всеки, който обича родината си в трудов лагер, или поне в ареста, защото в противен случай демокрацията е застрашена. Не оставяйте лошите националисти да пропагандират злокобната си любов към родината, затегнете законите, ловете, репресирайте, затваряйте, преследвайте, ограничавайте, цензурирайте, по възможност убивайте. " Това е ОСНОВНОТО послание на дъревския текст.


Иначе в самото й "изследване" за днешните националисти има главоломни безумия. Например "Атака" е представена като парламентарна партия-закрилница и легитиматор на националистите на държавно ниво. Въпреки че Дърева, както и клоуна Райчев, както и клоуна Кулеков, перфектно знаят, че "Атака" и Волен Сидеров нямат нищо общо с национализма и работят за неговото потъпкване. Но така им изнася - "Ето, вижте Волен и си правете изводите за националистите!"

Най-смешен и абсурден е опитът на Велислава да се изкара дисидент и опонент на властта. Според манипулатори като нея, ГЕРБ е едва ли не лицето на фашистката власт. Но всъщност, както постоянно повтаряме, ТЕ са в един отбор - комунисти и демократи, тесни и широки. И до днес самозваните партизани и техните наследници ни управляват и взимат огромни пенсии за заслугите си в борбата за унищожение на България. Позор за вас, червени изроди и отрепки! Говорите, че крайните националисти наричали противниците си Untermensch... Вие сте точно такива - човек, който се обърне срещу родината и работи за унищожението й, вече е подчовек и друго нищо!
Views: 543 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
1 Vive Hajtov  
0 Spam
Впрочем, Дърева щеше да е много развълнувана, ако знаеше и за лекцията " Идеологията и заветите на Николай Хайтов" , проведена от
Студентите-националисти. : )

2 смерт для партизанов  
0 Spam
хохохо

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive