Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » December » 16 » Знамение
12:54 PM
Знамение
Снежни виелици се вихрят в Израел и арабския свят - наглед просто климатично явление, което се случва много рядко. Истината е, че равините треперят, защото знаят, че идва техният Видовден. Това знамение неслучайно се случва в центъра на организираното зло - Израел, скоро ще замръзнат всички жидове, жидовстващи и обикновени уроди. Явлението е предизвикано от тук, Велика БолгАрия. След много векове, Българските Колобри се пробуждат и ще започне прочистване, което няма да подмине никой.

"Израел потъна в мрак след снежната буря"

"Невиждани от столетия обилен снеговалеж и снежни бури парализираха Израел и  палестинските територии, както и други държави в региона, съобщават световните информационни агенции.

Метеоролозите припомнят, че от 1879 година подобна тежка зимна обстановка няма по тези места, но успокояват, че в близките часове се очаква спиране на снеговалежа.

Израелският министър на отбраната Моше Ялон признава, че Йерусалим не е виждал подобно нещо и възстановяването ще отнеме дни.

Според специалисти, снежната покривка там достига 60 см, което не се е случвало от 1920 година.

Съобщава се за поне четирима загинали в различни части на Израел при отделни инциденти. Двама души са били буквално отнесени от бедствието с колите си. Дете е починало при пожар, причинен от технически проблем с отоплението. Мъж е умрял при опит да поправи покрива си.

Съобщава се, че най-малко 60 000 домакинства в страната, от които 13 000 само в Йерусалим са без електричество, а 45 израелски селища в северната част в момента са откъснати от света, след като важни магистрали бяха принудително затворени.

Въпреки традиционно спрения заради Шабат транспорт, някои влакове все още се движат.

Властите препоръчват на хората да останат по домовете си и да избягват шофирането, ако не е крайно наложително.

Училищата остават затворени и утре.

Армията и доброволци раздават одеяла и преместват нуждаещите се хора в по-топли помещения.

В палестинските територии обилни дъждове, преминали в сняг, наводнени сгради заради придошли реки, проблеми с елктричеството и ниски температури принудиха властите да евакуират хиляди жители, сред които и много деца.

Говорител на службата за извънредни ситуации в Газа коментира, че става въпрос за истинска катастрофа.

Раздават се дрехи и вещи от първа необходимост на бедстващите. Хуманитарни организации изпращат помощи."      http://news.ibox.bg/news/id_650321418

Чифутите многократно бяха предупреждавани да не протягат мръсните си ръце към Болг-Арийската земя; мислеха, че тук са останали само безлики, които ще са техни слуги. И сгрешиха; ведно ще потънат с всички, приели техния мироглед.

Views: 621 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive