Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
  "Атака използва най-ловко патриотичните настроения на българите, смята вокалистът на рок-група „Епизод” Емил Чендов. Той се чувства политически употребен от Волен Сидеров по пътя му към властта, на която в момента е партньор. „Българите търсят спасител, защото за разлика от останалите европейски народи им липсват 500-те години, прекарани в робство. Затова си търсят месия”, смята Емо. В Пловдив „Епизод” изнесе концерт в новооткрит нощен клуб."                bulgaria-news.bg
 
  Заключението, до което е стигнал Емил Чендов, отдавна е осъзнат факт за голяма част от истинските патриоти в България, друг въпрос е, че самият Ченд ... Read more »
Views: 633 | Added by: Voisil | Date: 03 November 09 | Comments (0)

                             " До 6 години затвор за скъсан пагон на полицай"
  "Късането на пагон или униформа на полицай да стане тежко престъпление, предлагат от МВР. Ако промените в Наказателния кодекс се приемат, биячите, които посягат на полицай, повредят или опетнят облеклото, служебните знаци и надписи на служителите на реда, ще лежат от 1 до 6 години в затвора. В мотивите си от МВР обяснява, че са зачестили случаите на насилие или хулигански прояви спрямо техни служители. По същата причина посегналите на полицай нямат да могат да се ползват от привилегията на съкратеното съдебно следствие, гласят промени в НПК. Така хулиганите няма да получат под минималното наказание, както е по закон." ... Read more »
Views: 706 | Added by: Voisil | Date: 25 October 09 | Comments (0)

 
           "Разпадането на Македония е неизбежно, смята руски експерт"
  "Разпадането на Македония е неизбежно, защото тя е банкрутирала, няма политическа воля да намери място на албанците и капитулира пред тях, прогнозира в Белград Модест Колеров, директор на московската информационна агенция Regnum. Колеров, който е бивш началник на Путиновото управление за междурегионални и културни връзки, чертае драматична картина за Балканите. Според него, албанците в Македония ще вземат властта, но няма да могат да контролират цялата държава и затова ще я разхлабят чрез федерализация. Главният фактор за стабилността на Македония в този момент се крие във факта, че българите не желаят да я вземат, смята още той. По думите му верижната реакция обаче не е завършена. Към констатац ... Read more »
Views: 1543 | Added by: Voisil | Date: 23 October 09 | Comments (0)

 
 
                  "Македония връща Спаска в съда, бившият съпруг иска затвор!"
   "Македонската страна в спора по случая "Спаска Митрова" няма никакво намерение да се примири с освобождаването на българската гражданка."
 
  След като македонските идиоти се увериха, че у нас държава няма, явно прецениха, че гаврата със Спаска е недостатъчна и ще има ново дело срещу българката. Интересното е, че натегачи като "министъра без портфейл" Божидар Димитров, сякаш са потънали в земята и гласът им изобщо не се чува. Иначе от разните телевизионни предавания именно Б. Димитров разпалено е обяснявал, че хората с българско самосъзнание в Македония са дискриминирани и преследвани. Явно професорът ... Read more »
Views: 647 | Added by: Voisil | Date: 23 October 09 | Comments (0)

                     "Малта настоява да приемем бежанци от Африка"
  Въпросът беше поставен по време на среща на министър-председателя на Малта Лорънс Гонци и българския президент Г. Първанов, който е на посещение в Ла Валета.
Средиземноморската държава настоява и останалата част от страните членки на ЕС да поемат част от бежанците. Малта е разработила пилотен проект за разселване на бежанците и очаква отговор от България да приемем част от тях. Първанов е потвърдил, че в момента българското правителство подготвя отговор за искането за разселване на бежанци от Малта. "
 
  Наглото иска ... Read more »
Views: 657 | Added by: Voisil | Date: 22 October 09 | Comments (0)

                  "Хлапета се вживяват в ролите на Инджи и Мехмед"
  "Учителките от столичните детски градини пропищяха от сериала "Перла". Заради масовата мания по сапунката малчуганите вече не играят на жмичка и кукли, а на Инджи и Мехмет. Ограничете времето на малчуганите пред телевизора, когато вървят турските сапунки, защото децата живеят във филма, призоваха на родителска среща в столична забавачка, пише Стандарт. Заради горещите любовни сцени между героите в "Перла" момченцата масово нападали с целувки малките госпожици в групите. Момичетата пищели и налитали на бой на кавалерите, а възпитателките се чудели как да озаптят малчуганите. Някои от децата пък били разучили наизуст цели пасажи от сериала и се наричали един друг Нихан и Т ... Read more »
Views: 794 | Added by: Voisil | Date: 22 October 09 | Comments (0)

  Медиите ни проглушават ушите в случаи, като този с билборда на Хитлер, но никога не питат защо, например, паметниците на еврейско-татарския боклук Ленин са непокътнати.

  "Билборд в Тайланд, рекламиращ музей за восъчни фигури, беше покрит, след като израелски и германски дипломати подадоха оплкаване до неговия мениджър, предаде АП. Причината за негодуванието е, че рекламата изобразява Хитлер, вдигнал ръка за поздрав.Надписът на билборда на главния път между столицата Банкок и Патая гласял „Хитлер не е мъртъв”, а целта на провокативната реклама била да оповести отварянето на музея следващия месец."        bnews.bg

 


&nbs ... Read more »
Views: 934 | Added by: Voisil | Date: 19 October 09 | Comments (0)

  "Външният ни министър Румяна Желева смекчи тона към Македония и направи намек за поредна подкрепа на страната ни към западната съседка, макар че преди дни премиерът Бойко Борисов се закани да има последствия заради случая със Спаска Митрова. "Спаска е хуманитарен случай, не бива да очаквате, че той ще предизвика преразглеждане на външно политическите приоритети на страната ни, защото това би било опасно", заяви външният министър Румяна Желева пред журналисти след визитата си във Висшия съдебен съвет. Припомняме, че днес Европейската комисия излезе с препоръка ЕС да започне преговори за членство с Македония."
 
  За пореден път илюзиите, че най- накрая имаме национално-отговорно правителство, са разбити на пух и прах. Този път в ролята на долно антибългарско протеже влезе външният "ни" министър Румяна Желева, която с нелепото си изказване се подигра с българското достойнство и чест и демонстрира поведение, което може да се дефинира най ... Read more »
Views: 626 | Added by: Voisil | Date: 14 October 09 | Comments (0)

  След мащабната психо-атака, на която ирландците бяха подложени, в крайна сметка на повторния референдум близо 60 % гласуваха "за" Лисабонския договор, който е нова крачка към премахване националния суверенитет на европейските народи. На предишния референдум същите тези ирландци удариха звучен шамар на тлъстите ционистки свине, които искат да стегнат драстично въжето около врата ни и да унищожат остатъците от национална независимост на европейците. В резултат бяха пръснати огромни средства за медийна манипулация и промивка на мозъци, за да убедят ирландците да гласуват "за" т.нар. Лисабонски договор. По изпитана еврейска методика, след като обикновените медийни лъжи не помогнаха, негодниците използваха и механизма на сплашване, като манипулираха ирландската общественост, че едва ли не я чака гладна криза, ако не гласува за поредната свинщина, наречена Лисабонски договор.  "По силата на Лисабонския договор за първи път ЕС ще се сдобие с президент, ко ... Read more »
Views: 686 | Added by: Voisil | Date: 04 October 09 | Comments (1)

  "Намеците, че Движението за права и свободи стои зад учредяваното на скандалния „Мюсюлман-демократичен съюз” в Славяново, преляха чашата на търпението в партията на Ахмед Доган. В момента в България изобщо не може да се говори за ислямски фундаментализъм, но от толкова говорене, наистина ще го докарат”, сподели пред блога смолянският депутат Ариф Агуш. Зам.-шефът на партията Лютви Местан също осъди провокацията от Славяново.„Мюсюлман-демократичен съюз е обратната страна, обратният знак на национализма, на езика на омразата, който бе прикрит, латентен и по тази причина ни изглеждаше маргинален”, обобщи депутатът.
„Зад маската на символите на Ку клукс клан се чуха откровени антисемитски призиви”, обяви Лютви Местан."                                           &n ... Read more »
Views: 643 | Added by: Voisil | Date: 30 September 09 | Comments (0)

"Трима жители на Литаково са задържани като автори на жестокото убийство на учителката Надка Антонова в Литаково, научи botevgrad.com. За двама е установено, че са преките извършители, а за третия се уточнява каква е съпричастността му. Задържаните са роми, единият е на 32 години, а вторият на 18 години. "
  "РУ МВР Лом залови трима непълнолетни, пребили възрастен мъж за 5,80 лв., шушляков елек и мъжка блуза. Пострадалият е в кома в МБАЛ Лом, с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР.В събота срещу неделя дежурните полицаи в гр. Лом са получили сигнал, че е намерен мъж в безпомощно състояние в частен дом в с. Септемврийци.Полицаите тръгват по "горещите следи" на престъпниците и бързо установяват извършителите - група от двама малолетни и един непълнолетен, и тримата от с. Септемврийци. Нападателите са съответно на 10, 13 и 14-годишна възраст." news.bg
  "Младеж с инициали Л.А. (17 г.) от село Горно Церовене е бил намерен убит в местност ... Read more »
Views: 830 | Added by: Voisil | Date: 14 September 09 | Comments (0)

 
  "Представители на еврейски организации от цял свят се събраха у нас за 100-годишния юбилей на синагогата на българските евреи. Президентът Георги Първанов е председател на инициативния комитет за отбелязване на годишнината. Над 720 хиляди лева са осигурили през последните години българските правителства за основна реставрация на храма, който е една от основните архитетурни забележителности на столицата. Според президента Първанов толерантността не е просто даденост, за нея трябва да се работи постоянно. Затова той предлага на столичния общински съвет да преразгледа решението си софийска улица да носи името на Богдан Филов, български министър-председател с изразени антисемитски идеи."       ... Read more »
Views: 748 | Added by: Voisil | Date: 12 September 09 | Comments (0)

 
  "31 станаха жертвите на наводненията вчера и днес в Истанбул и Северозападна Турция, съoбщиха турските медии и световните агенции.Губернаторът на Истанбул Муамер Гюлер съобщи за най-малко 20 загинали само днес.Президентът Абдуллах Гюл каза, че това е най-тежкото наводнение, поразило Истанбул, и увери, че всички държавни органи са на крак."
 
  Часът на истината за турците наближава и времето на съществуване на омразната им държава, донесла ни само злини, неумолимо изтича. Провидението ще накаже и окончателно ще хвърли на бунището на историята натрапническия кръвожадна държава. Това сами щяхме да сторим през Балканската война 1912-1913г. , ако не бяха "ве ... Read more »
Views: 736 | Added by: Voisil | Date: 09 September 09 | Comments (0)

 
 
 Днес отдаваме чест на Съединението на Княжество България и изкуствено създадената Източна Румелия-един велик български акт, с който удивихме Европа, а предстоеше и българският войник да я удиви с вихрените си атаки в защита на българската земя(броени дни след Съединението Сърбия мобилизира войски и ни напада). Тези истински и самоотвержени българи, начело с личности като Захари Стоянов и Чардафон извършиха велико дело и записаха славна страница в историята на България и българския национализъм и демонстрираха какво значи свободен дух. Въпреки че не сме имали подкрепата на нито една Велика сила, още по-малко на съседите си, ние сме показали непоколебимо пред света, че българите са твърдо решени да об ... Read more »
Views: 732 | Added by: Voisil | Date: 05 September 09 | Comments (0)

 
                                      "Екскурзоводката: Може да е саботаж"
  "Екскурзоводката на пътувалата с кораба "Илинден" на трагичния 5 септември група смята, че е възможно някой от конкурентните превозвачи да е съпричастен към появилия се технически проблем. В интервю за "Дарик" (DarikNews.bg) тя каза, че "Илинден" не е бил в лошо техническо състояние, даже напротив. Заради това бил предпочитан от туристическите групи и не е изключено, според нея, да става въпрос за отмъщение от конкурентни собственици на плавателн ... Read more »
Views: 634 | Added by: Voisil | Date: 05 September 09 | Comments (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive