Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » September » 20 » Кретените се залъгват с левичарски утопии
9:49 PM
Кретените се залъгват с левичарски утопии

Напоследък сякаш набира инерция кретеничната идея, че левичарите-социалисти, комуняги, анархисти и тем подобна пасмина, са някаква алтернатива на позорното демокрадско статукво. При положение, че икономиката ни до ден днешен е под нетърпимия гнет на комунистическо-партизански фамилии, понастоящем обърнали червените си задници към юдейско-сатанистки САЩ. Генетично некачествени катили пропагандират величието на Съветския съюз, въпреки че той отдавна не съществува и се опитват да подмамят идеологически незрелият ни народ. Слагат знак за равенство между Русия и ссср, изкарват Живков едва ли не някакъв титан на патриотичната идея, говорят за борбата с "фашистките"/?/ окупатори, досущ като упоените си с болшевишка отрова предшественици-безродници от Втората световна война.

Идиоти! Хиляди пъти ви се обясни, че комунизмът и капитализмът са двете страни на юдейския коварен сатанизъм и чифутския план за унищожение на българския и европейските народи чрез упояване с интернационалстки утопии. И вие Пак бълнувате за някакви борби с въображаеми "фашисти"/като трябва да обърнем внимание, че според левичарската идиото-пропаганда, Обама е шеф на фашистите WTH?/

Стадото не може да излезе от омагьосания кръг на противопоставянето леви-десни, американисти-комунисти. Това изглежда е над интелектуалните и душевните им възможности. Възпитаните в двуполюсен модел поколения, се явяват тежко бреме за родината ни - изправени сме през угрозата отново да тръгнем по напълно грешен път; както беше с комунизма; както беше и с демокретенизма и американизма. 

Скотовете въздишат по сигурността, която соца им давал. И в това отношение имат известно право, но само ако ги разглеждаме като скотове-нечовеци. Сигурността е задължителен фактор, но само със сигурност е невъзможно една нация да се развива и да запази културния си облик в динамично променящия се свят. Когато властващата идеология потиска духовете и вменява фалшиви идеали на народа, следва духовно обезличаване и морално-идеологически срив. А след него идва и пълната анархия и разпад.

Точно ТОВА се случи и се случва повече от две десетилетия след падането на соц-режима. Но безумната тълпа не осмисля целия процес - само си спомня носталгично за живковата сигурност и толкоз. Точно затова сме длъжни да кажем категорично, че всяко прехласване по социалистическия режим и бленуване за негово връщане, се равнява категорично на чиста форма кретенизъм. Такива елементи просто нямат личностния потенциал да надраснат интелектуално грешките на последните няколко поколения, паднали жертва на безумната, античовешка и антибългарска комуняго-демократщина!

Всъщност, идва време, когато всичко нездраво и сбъркано ще отпадне от само себе си, просто защото остава място само за истината. След като комунизмът бе разобличен, същото ще се случи и с либерализма. 

Но повличането на безразсъдна тълпа по вече доказано сбъркани идеи и отломки от миналото, може отново да сложи прът в колелото на българските съдбини. Ако не изградим наша, Българска идеология, отново ще сме в ролята на жалък сателит.

Какви комунисти, всъщност? Част от тези, които се пишат приятели на Русия, живеят с филмите, че Русия още е Съветски съюз. Нищо такова! Русия не е сср и никога вече няма да бъде. А вие, червендалести задници, ще станете обект на присмех на самите руснаци. Защо ли? Защото Русия постепенно се излекува от грешките на миналото и лека полека изчиства идеологията си от еврейската ленинско-марксистка идеология. Когато това приключи, Русия ще е истински бастион на бялата раса. 

Нашият шанс да променим съдбата си и да напуснем пътя на постоянно губеща страна, е само и единствено в Българийската идеология! Категорично развенчаване на комунизма и капитализма - това е пътят към по-добър живот и възвръщане на достойнството ни във време, в което стават все по-вероятни драстични промени в световния политически баланс и разчупване на статуквото. 

 

Views: 749 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive