Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » September » 30 » Нали им казахме
9:44 PM
Нали им казахме

Говорехме на скотовете, но те мозък нямат, братко. Наричаха крайни тези, които искаха истинска свобода за България и казваха истината директно; както изобщо не се харесва на либералните толерантни имбецили. Сега, от немай къде, и те осъзнават, че измислената им "толерантност" не е нищо повече от неистов стремеж към самоубийство. 

Те са толкова упоени, че интелектуалните им възможности позволяват само да констатират свършени факти, но не и да предвиждат логични причинно-следствени връзки, камо ли да мислят няколко хода напред. 

Коментарът ми от преди четири години, когато започна дирижираният хаос на маймуните, наречен малоумно "арабска пролет":

"Това ако е революция, аз съм космическа совалка. Не е, разбира се, става въпрос за най-обикновено вълнение на една, в общи линии, примитивна пасмина. Все пак - дори това примитивно вълнение е по-нормално поведение от нашето идиотско търпение, но това е друг въпрос.

 
Какъв е ефектът? Ами ефектът е бежанска навалица, насочена изцяло към Европа. Крайно неадекватната Европа, която под предтекст за някакви либерални псевдоценности, допуска нови и нови тълпи чергари, без да се интересува, че те я видоизменят, похабяват и унищожават.
 
Каква е равносметката? Бунтовете в арабския свят се оказват в най-голяма вреда за Европа и европейците, които и без това са в напреднала фаза на обезличаване и затъване в ислямското блато. Иначе в техните страни нищо особено няма да се промени; една пешка на Сион ще се замени с друга.
 
Миналата седмица американска журналистка бе изнасилена от тълпа протестиращи в Египет. Това са "славните бунтовници" - една башибозушка паплач без никаква ценностна система освен кретенският им ислямски фанатизъм. Същите тея паразити Европа трябва да приеме, защото е либерална. Обаче те не са; всеки средноинтелигентен индивид може да си направи равносметка какъв е резултатът от безконтролното приемане на въпросните бежанци. Който няма достатъчно ясна представа, да се разходи из парижките предградия, там ще да отрезвее.
 
В това отношение у нас бежанци не са необходими; положението е достатъчно цветущо поради присъствието на цигански роми. Ако и бежанци приемем, българите вероятно трябва да излязат по пещерите."
 
Нормален коментар, отразяващ очевидни процеси и обективни обстоятелства. Да, ама за скотовете не бяха очевидни; на тях трябваше да им увиснат на прага криминогенните арабски орди, за да се сетят, че толерантността им води до катастрофални последици. Някои дори сега отричат тази истина, но те са платени или завършени олигофрени. 
 
Както в България, така и в Европа, тези, които говорят истината и се опитват да предотвратят гибелта на своите народи, биват игнорирани и посочвани като неблагонадеждни радикали. Това е реалността в нашия сбъркан свят и още по-сбърканата ни родина. Само че, както също сме казвали нееднократно, Европа все още има потенциал да преживее, най-вече демографски, докато България със своите 4-5 милиона останали българи, преобладаващо зомбирани, може да бъде пометена с един замах на историческото махало. 

 

Views: 1906 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive