Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2016 » December » 24 » Световният ред се разклаща
2:47 PM
Световният ред се разклаща

Бастионът на съвременния Световен ред - Израел, сензационно загуби позиции в Съвета за сигурност на ООН. Това може да означава шанс за световен обрат срещу диктата на юдео-масонските лъжи, които тероризират света чрез „кредото” за Холокоста и безобразно деформираната представа за „човешки права”. Публична тайна е, че реалните автори на плашилото ИДИЛ са еврейските служби "Мосад" и това, както и последствията от появата на терористите, може да е капката, която е преляла чашата.

"Исторически обрат: ООН осъди еврейските поселения"

"Обрат в политиката на САЩ към Израел и Палестина. Вашингтон позволи резолюция на Съвета за сигурност на ООН, която иска край на еврейските поселения в Окупираните територии.

Години наред САЩ блокираха подобно решение и подкрепяха съюзниците си от Израел. Но в последно време отношенията между Тел Авив и администрацията на Обама се влошиха. И сега Вашингтон гласува с „въздържал се” и резолюцията беше приета.

Израел определи случилото се като "срамота". И се закани да не изпълни разпоредбите ѝ.

 

Над 500 000 евреи живеят в 140 поселения в Окупираните палестински територии.

Според международното право те са незаконни, но Израел ги строи от десетилетия.

Израел отхвърля тази позорна антиизраелска резолюция на ООН и няма да ѝ се подчини, заяви кабинетът на премиера Бенямин Нетаняху в комюнике.

 

"В момент, когато Съветът за сигурност не прави нищо, за да спре клането на половин милион души в Сирия, той се обединява срещу единствената истинска демокрация в Близкия изток - Израел, и нарича Западната стена (Стената на плача) "окупирана територия", продължава комюникето, цитирано от Франс прес.

"Администрацията на Обама не само не защити Израел от тази групова атака в ООН, но и заговорничеше с нея зад кулисите", каза още Нетаняху и добави, че "Израел с нетърпение очаква да работи заедно с новия президент Доналд Тръмп и с всички свои приятели в Конгреса, и републиканци, и демократи, за да неутрализира вредните последици от тази абсурдна резолюция".

 

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун пък приветства приемането на резолюция 2334 за ситуацията в Близкия изток, включително палестинския въпрос, която по думите му представлява "значима стъпка".

 

Генералният секретар използва тази възможност, за да насърчи израелските и палестинските лидери да създадат подходяща атмосфера за връщане към сериозни преговори, каза говорителят Стефан Дюжарик цитиран от Ройтерс.

ООН е готова да подкрепи усилията за постигане на тази цел, подчерта той.

Израелският постоянен представител в ООН Дани Данон призова следващия генерален секретар на ООН Антониу Гутериш, който поема поста от 1 януари, да покаже ясно да палестинците, че "единственият път напред е да прекратят подстрекателството и терора и да влязат в сериозни преговори с Израел".    vesti.bg

 

 

Views: 1132 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive