Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2015 » January » 24 » Защо нc не намират Шамбала
5:15 PM
Защо нc не намират Шамбала

Да намерят страната на свръхчовеците - това била последната надежда на национал-социалистите да спечелят войната. Нелош опит, само че не германците са тези, които могат да осъществят изграждането на свръхчовешко общество. Това могат да сторят само автентичните арийци - Болг-Ариите. Нищо, че в момента тяхната земя изглежда обитавана от недоразумения.

"Чрез Тайнствената Шамбала Хитлер искал да спечели войната

Вождовете на Третия райх отделяли голямо внимание на окултните практики на Изтока, което съвсем не е случайно. Адолф Хитлер и неговият съмишленик Рудолф Хес се смятали за ученици на професора от Мюнхенския университет Карл Хаусхофер. Той бил посветен в най-тайнствената организация на Изтока - ордена на Зеления дракон, а след това преминал специална подготовка в манастирите на столицата на Тибет - Лхаса. 

Под негово влияние в практиката на СС били въведени ритуали от тибетския окултизъм, свързани преди всичко с техниката на психофизически тренировки по системата на тибетските йоги. Нацистката символика включва свастиката, която също идва в хитлеристка Германия от Тибет, но била заимствана от древна Индия. Честите му пътувания до Лхаса полагат основата на бъдещите експедиции, организирани от Химлер в Хималаите.

В началото на 20-те години на ХХ век в столицата на Германия Берлин се появява странен тибетски монах, наричан в тесни кръгове "човекът със зелените ръкавици". Този монах удивява обществеността, като неколкократно оповестява чрез пресата имената на нацистките депутати, които ще бъдат избрани на изборите за Райхстаг. Той става известен в средите на нацистката партия и често е забелязван в компанията на Хитлер. Говори се, че този източен маг притежава ключовете, отварящи вратите на царството Агарта, таен център в Хималаите, база за връзка с извънземни сили. По-късно, когато нацистите идват на власт, Хитлер и Химлер не правят нито една сериозна политическа или военна стъпка без консултация с тибетския астролог.

През 1931 г. за Хималаите заминава германска експедиция, ръководена от опитния алпинист, щурмбанфюрера от СС Ернст Шефер. В Германия били донесени множество древни ръкописи, колекции от непознати растения и чучелата на неизвестни в Европа представители на животинския свят. Бисерът на колекцията бил ръкопис от ХII век - "Пътят към Шамбала", в който имало списък на свещените места, които трябва да се посетят, за да се стигне до легендарната страна. 

Особено интересни резултати били получени по време на експедицията, проведена през 1938 г. Участниците в мисията заснели уникални киноленти за секретни будистки храмове. Експедицията изкачила и свещения връх Канченджунга. Според древната легенда в недостъпната планинска долина, разположена в подножието на върха, се намирал един от входовете към подземния свят. Потокът от енергия, излизащ оттам, бил толкова силен, че времето спирало и човек придобивал безсмъртие. Какви са резултатите от посещението на свещената долина от германците, не е известно.

Интересно е писмото, което тибетският регент изпраща на Адолф Хитлер. Ето и неговото съдържание:
"Дълбокоуважаеми господин крал Хитлер, управител на Германия. Да пребъдат с Вас здравето и радостта на покоя и добродетелите! Сега Вие се трудите над създаването на обширна държава на расова основа. Затова ръководителят на експедицията сахиб Шефер нямаше никакви трудности. Приемете, Ваша светлост, кралю Хитлер, уверенията ни в нашата дружба! Написано на 18-то число от първия тибетски месец в годината на Земния заек (1939 година)."
Последната експедиция се отправя в Хималаите на 28 ноември 1942 г., скоро след като германската армия е обкръжена в района на Сталинград и след разгрома на Вермахта в Африка. Химлер убедил Адолф Хитлер, че с помощта на тайнствените, всемогъщи жители на легендарната Шамбала, е възможно да обърне хода на историята и да постигне победа във войната.

През януари 1943 г. в обстановка на строга секретност от Берлин за Тибет заминават петима души, водени от професионалния алпинист Хенрих Харер и довереното лице на Химлер Петер Ауфшнайдер. Но през месец май същата година са заловени от англичаните в Индия и вкарани в затвора. Англичаните, а и руснаците, също търсели пътя към източните чудеса.
Хенрих Харер само за една година направил четири опита за бягство от затвора. Хващали го и го връщали обратно, след което режимът в килията ставал все по-строг, но Харер и Петер Ауфшнайдер въпреки всички трудности успяват да се измъкнат. Те се придвижили до Тибет, а Харер след това се скитал из планината цели пет години в търсене на тайнствената Шамбала. От случайно срещнат търговец той научава, че Германия е капитулирала и войната е свършила.

През 1948 г. Хенрих Харер пристига в тибетската столица Лхаса. След тригодишен престой в двора на Далай Лама през 1951 г. той се прибира в Австрия с огромен архив. Но наетият от Химлер алпинист не успява да го изучи добре, защото архивът е конфискуван от британците. По-късно Харер издава мемоарите си под името "Седем години в Тибет", които придобиват известност доста по-късно благодарение на заснетия по мемоарната книга филм с участието на холивудската звезда Брат Пит. По това време в ръцете на журналистите попада секретният доклад на Химлер, но Хенрих Харер вече е покойник, така и не признал, че е бил изпратен със специална задача в Тибет лично от Химлер.
Според някои осведомени източници правителствата на САЩ, Великобритания и Германия са дали съгласие секретните досиета на експедициите да бъдат отворени, след като изминат сто години от провеждането на последния десант на немските агенти в Тибет."
 
   http://duma.bg/node/33894

 

Забележител усилия на cc да постигне свръхчовешки ред, но истината е, че германската култура, както и всяка западна, не е обладана от Великия дух и винаги ще е под знака на материализма. Победата ще дойде, когато свръхчовешко учение се издигне сред източно-арийските народи и най-вече, сред действителните българи. 

Views: 1421 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive