Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics 

Site info

Б А Р С/Младежко движение за Свръхчовешки Саракт България/
 
 
 
Епохите се сменят, много хора и народи се превръщат в пепел, но ние трябва да съзнаваме значението на името БългАрия и на българската кръв.
 
Справедливост в обществото, личен прогрес, равновесие с природните стихии - всички тези най-могъщи човешки добродетели са възможни само по пътя на родолюбието, другояче - национализъм. Някои от вас може и да вярват, че смесването на народите и отказът от българска идентичност могат да доведат по друг път до същите блага, Но това е утопия и кретенично самозалъгване.
 
Националистите би следвало да са близо в отношенията с народа, но изниквува въпросът как бихме могли да сме социални в социум, възприел лакейщината и шибанярщината за норма?! Ние ще осъществим спасителния обрат или ще умрем, струва ми се.
 
Ние казваме: борбата за свободна, независима и просперираща България е свещен дълг на всички индивиди, направлявани от българска кръв. Без да претендираме, че българите превъзхождат по всички параграфи останалите народи, ние не се налагаме, а държим на себе си и както е казано - у нас трябва да се управлява по български, чуждо не щем, но не даваме своето при никакви обстоятелства и на никаква цена.
 
Безумие е някой да мисли, че днес България няма врагове и никой не се стреми към нашето завладяване и обезличаване. Истината е, че сме заобиколени от врагове, най-целеустремени са жидо-масонството/което всъщност в една или друга степен е враг на всички национални държави/ , политиката на Турция, Израел, на ЕС и НАТО, в които нашата държава "гордо" членува. Всъщност "нашата държава" е фикция - нито е наша, нито държава, а един административен апарат от слуги и чужди агенти, работещи за нашето буквално унищожение, окупирали всички партийни ръководства.
 
Най-големият враг - предателите и изродиците сред нас; те са основният фактор, от който зависи успеха на антибългарщината, нашите си "български изродици" , неценящи свещеният завет на Българската Арийска кръв. Днешното ни общество ерозира и изгнива, а на върха на едно гниещо общество винаги са предателите и подлизурковците - днешният "елит" е съставен от кадри на фундаментално антибългарски /и частично антиевропейски/ организации - "Отворено общество" , Световната банка, "правозащитниците" от Хелзинкския комитет/и сродните им такива/ . Чудно ли е, че затъваме, вместо да излизаме от вече перманентната криза? Чудно ли е, че се топим и циганизираме? С такива водачи-агенти и чужди наемници, няма как да е чудно.
 
Известно е, че когато свободата е отнета насила, не се възвръща с молби и лозунги, а със сила и решимост. През 44-та година на миналия век свободата на България бе отнета със сила; безумни ли сме да вярваме, че настанилите се кръвопийци и изедници са ни я отстъпили даром 89-та година, при "нежните промени"? "Демократичният преход" е един фарс и по същността си финална фаза в унищожението на българите и българщината. Знаете механизма - първо се унищожават духовните устои на народа, след това същият народ е всъщност безлична тълпа, неспособна да възпре собственото си физическо унищожение. Не е ли това реалността у нас? Не я виждат само лумпените и олигофрените, други са се продали и работят за ускоряване на процеса. При такива обстоятелства само ние, българските родолюбци/националисти можем да възпрем този процес и да поведем България по нов път.
 
Родолюбие и национализъм са синоними, въпреки непрекъснато изливащата се медийна помия срещу национализма, целяща да унищожи спасителната за народа идея, като внуши на лековерната тълпа, че да се бориш за народа си е нещо ретроградно и дори лошо. Ако сегашните демографски, културни и икономически тенденции се запазят, унищожаването на България и българският народ е сигурно в рамките на 2-3 десетилетия. Много хора отричат тези тенденции и твърдят, че те са измишлиотини и че такова нещо няма. Тези хора са идиоти. Те не просто са идиоти, те са идиоти- престъпници, защото вината за унищожението на страната ни е най- вече тяхна. Тези, които работят за нашето заличаване, не го правят от вчера, а от векове. Но техният успех зависи в голяма степен от наличието на предатели сред народа ни, които продават братята си по един или друг начин. Хората, които си затварят очите пред нашия погром, също са предатели. Тези предатели, взети заедно, са причината българските деца, които се раждат, да са роби, експлоатирани и презрени. В момента българите по света не се броят за живи хора, а по-скоро за скотско племе. Вината за това е във всеки идиот, който се срамува, че е българин, всяка гнида, готова и брата си да продаде заради печалбата. Затова тези алчни и егоистични хора са предатели и напаст за страната ни. За да живее народа, трябва да стъпчем нихилизма.
 
Основен коварен номер на антибългарите е да лепят етикети на националистите, защото именно националистите са единствената пречка пред тоталното обезличаване и стъпкване на българите. Ние не сме нито "хитлеристи" , нито "фашисти" , ние сме българи-националисти, ценящи значението на родствената кръв, според която сме арийски народ, за което говори и народното ни име. Първо трябва нашия Български народ да избавим от гнъсните лапи на чужденци-изедници и предатели-мекерета. Затова ние отдаваме ЯВНО ПРЕДПОЧИТАНИЕ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО. Веднъж стъпили на краката си, може да помагаме на други, но нашата борба е първо за България, защото ние сме Българи. Никакво игране по чужда гайда! Всичко за България!
 
Терминът "арийци" далеч не е измислен покрай Втората св. война, а е обобщаващо название за индо-европейските народи, които изградиха т.нар. Европейска цивилизация, за която основна роля имат българите, въпреки ужасното настояще. Арийци-това са всички европейски народи. Т.нар. славянски народи също са арийски. Славяни и германци имат общ корен, така че спекулациите са ненужни. Ние сме преди всичко Българи и се борим за просперитета на България, но също сме за опазването на действителната Европейска цивилизация, която днес се потъпква от интернационалната тровителска идея. 
 
Ние, като българи и индо-европейци/арийци/, имаме интерес всяка една европейска държава да запази своя суверенитет, независимост и уникална култура, стига да не вреди на българските интереси.  Вярно е, че между някои европейски народи има големи бариери поради минали събития и исторически грешки. Например конфликтите между руснаци и поляци, англичани и и ирландци, германци и французи. За нас, българите, много злини са сторили сърби, гърци и румънци и вдействителност те трябва да покажат и на дела, а не само на думи, че съжаляват, но засега няма никакви такива индикации. Те предадоха общата борба срещу османските турци и се обърнаха срещу нас/Междусъюзническата война, т.е. всички срещу нас/ , без да осъзнаят каква грешка правят, разбира се, подпомогнати и от неадекватните действия на управниците в България.
 
 В крайна сметка, четейки и следейки световната история, неминуемо стигаме до прозрението, че корена на злото се крие в юдейството и подвластните нему масонски ложи, тумори за всяка държава, които фактически дърпат конците на световната политика, а днес вече са наложили почти пълен монопол, определяйки правила за нов " морал" , кое може и кое не да казваш и вършиш. Задълбочен анализ показва, че юдо-масонството е в основата на кръвопролитните френска и болшевишка революция и двете световни войни.  Мнозинството, което настръхва, когато някой говори за еврейския политически, икономически и медиен монопол, всъщност проявява не някаква толерантност, а овчеглавие и дебилщина. Да заровиш главата си в пясъка, когато планомерно унищожават народа ти и неговата култура, това е отвратително предателство и престъпление спрямо българските деца, включително неродените.
 
 Всеки българин - родолюбец и националист е капка кръв във помощ на тежко ранения народен организъм, който днес и сега трябва да се изправи на крака и да се бори с многобройните си врагове, за да оцелее, за да има бъдеще за българските деца.
 
  Движения, партии, организации, подвизаващи се като националистически се нароиха в голямо количество, особено в последните години. Някои от тях са създадени от службите с цел да "обсебят" национализма в България, да го контролират като явление сред народните маси, да го компроментират, и в крайна сметка да го "обезвредят" за антибългарската власт, така че вече да не е заплаха за кръвопийците на българския народ. Други са създадени с искрени намерения да се борят за България и да възродят българския дух, но в последствие, набирайки по-голямо влияние, са вербувани от същите служби, като резултатът отново е същия-привеждане на национализма в безопасна за управляващите кръвопийци форма. Всекидневният трик на масоните и антинародняците е да наричат такива движения и членовете им със "страховити" епитети като "фашисти", "расисти", "ксенофоби" и т.н., които се предполага, че трябва да предизвикат реакция на възмущение и ужас у "нормалния" гражданин. Не може да се подмине и фактора на особено изявеното у нас разделение, което разяжда жизнените сили на народа и на националистическите формации. От това разделение винаги са имали интерес само враговете на България. Във почти всички случи то тръгва от т.нар. водачи, които придават негативното си отношение към друга патриотична формация и на останалите членове. При това положение е ясно, че е необходимо Ново движение за Нова България, което да обедини патриотите под едно знаме. Това на този етап е само идеалистично желание, защото всеки симпатизант мисли, че неговата организация е най-чиста и е на верния път. А реално това разделение е блокирало силите на националистите и не позволява да се върши продуктивна дейност за родината. Така или иначе нищо не пречи на един активист да бъде активист и да влага силите си за спасение и възраждане на България, като постепенно надхвърли всякакви граници в името на идеята и надскочи текущото състояние на борбата за нацията. А то е на много ниско ниво, това трябва да ни е ясно, защото с масонски прийоми съпротивата бе приведена до площаден и концертен национализъм, който не е съвсем безполезен, но е крайно недостатъчен за реална промяна на статуквото. Точно това е първата цел на Младежкото движение за спасение на България-привеждане на борбата за България до истинските параметри, от които има нужда, за да сме ефективни и да можем да нанасяме истински и тежки удари върху враговете на България. Това изглежда много трудно на този етап, защото освен хора са необходими и много пари, с каквито не разполагаме. Но най-важна е решителността, така че останалото е въпрос на време.
  Който иска да се свърже с нас може спокойно да го направи посредством този сайт.
                          
   Символът на движението Символ на Българските арийски ратници на свободата е единната затворена свастика, свещен български символ от незапомнени времена. Свастиката въобще се нуждае от генерална реабилитация, защото антибългарската и антиарийска власт използва победата срещу национал-социализма през Втората световна война, за да заклейми този свещен арийски символ, който е присъствал в целия бит на европейските народи от дълбока древност. Принуждавайки ни да се отречем от този символ, ние се лишаваме от източник на жизнена сила и враговете ни добре го знаят, но за съжаление „средностатистическия” човек не може да осъзнае грандиозната измама и я приема за чиста монета. Свастиката е вероятно най-древния символ на Земята и е била разпространена сред много народи, включително неарийски, които са я усвоили от арийците. Знае се, че по нашите земи най-ранното изображение на свастика, намерено засега,е и най-ранното в Европа - от с. Алтимир, обл. Враца - от V хил. пр. Хр. , намерена съвсем наскоро върху глинен съд . Затворена свастика, издълбана върху камък, е намерена в Плиска и Преслав. Често може да се чуе от слабоосведомени или преднамерени в изказванията си личности, че свастиката, изобразявана върху знамената на национал-социалистическата партия била тъмен, натоварен с негативна енергия символ и всъщност свастиката за щастие и позитивна енергия била обърната наобратно, т.е. срещу часовниковата стрелка. Това е абсолютно погрешна и въвеждащо в заблуда твърдение. Точно свастиката, обърната наляво, която всъщност се нарича суувастика, е символ на тъмната страна и на миналото и се е ползвала в погребалните ритуали, докато свастиката(дясновъртяща се) изобразява слънцето, бъдещето, позитивизма. Това е още една лъжа, използвана за заклеймяване на този свещен символ. Фрапиращо донякъде е, че затворената свастика, изконен български символ, се ползва от руската националистическа организация”Славянски съюз”, а в България няма популярност. Затова е крайно време затворената свастика, а и свастиката въобще, да се реабилитира и да бъде нашия знак на свободата, с който ще победим властта на злото. За България!

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive