Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » November » 25 » Медийна сволоч
10:45 AM
Медийна сволоч
В медиите обикновено пробиват най-гнусните проститутки и морално-разложени изчадия. Доказателство е фекалоидът Зюмбюлев, гл. редактор на в. "24часа". Въпросният екскремент нашумя със статия, в която плюе срещу всичко българско и родолюбиво. Вижте как манипулативно се изкривяват новините под давление на подобни изроди:

В Добрич циганин напада жена, но в. "24часа" пише, че жената била нападната, защото я помислили за сирийка?!


"Циганин нападна и преби жена в Добрич 

Жена е била пребита в централната част на град Добрич, съобщи в писмо до медиите Николай Мирчев - член на Съюза на българските журналисти. "В централната част на град Добрич, докато отива на работа, бе пребита моя семейна приятелка, от мъж от ромски произход", започва в писмото си Мирчев.

Инцидентът е станал в 5.50 часа на 22 ноември. В малък участък на ул. "Христо Ботев", между булевардите "Русия" и "Добруджа", е пребита 42-годишната Цветана Вълчанова, която се придвижвала до работното си място – павилион за цигари и вестници. Нападателят я е засипал със силни юмручни удари, в резултат на които счупил носа й. Камион за събиране на смет се насочил по отсечката. Шофьорът със звуков и светлинен сигнал привлякъл вниманието на побойника и го принудил да побегне и да остави жената. Следва позвъняване на тел. 112, бърза реакция на полицаите, които залавят побойника, разпознат по-късно от жената. Пострадалата е откарана в болницата в Добрич.

"Полицаите го хванаха веднага. Много бързо реагираха. Разпознах го в полицията. Докато го разпознавах, имах възможността да го наблюдавам – не беше пиян, не беше дрогиран, много добре знаеше какво прави, просто изливаше някаква агресия върху мен. На същото място ме нападнаха преди 3 години. Друга моя колежка също пострада до битака. Не може ли да се освети това място", пита 42-годишната жена. Жената призовава да се вземат мерки за осветяване на мястото: "Живеем в страшни времена – поне да направим малкото, за да опазим хората", категорична е жената. "                    novini.bg

Това е новината, която бе разпространена от повечето медии - нападателят е циганин, във видеото на жената не се споменава за никакви подобни тези, че е нападната, понеже приличала на сирийка. Какво пише за случая "24часа" :

"Пребили продавачката от Добрич, защото я мислели за сирийка
Пребитата добричлийка Цветана Вълчанова смята, че нападателят й я е сметнал за сирийка и затова се е нахвърлил върху нея изненадващо. 

Както писахме по-рано, инцидентът е станал в 5:50 часа на 200 м от идеалния център на града в малък участък на ул. "Христо Ботев", между булевардите "Русия" и "Добруджа". Цветана Вълчанова е бързала да отвори павилиона за вестници, в който работи. Нападателят й я засипал с юмруци, в резултат на които счупил носа. Задърпал и чантата , в която не е имало пари. В това време камион за събиране на смет се насочил към отсечката. Шофьорът видял инцидента и насочил боклукчийския камион срещу побойника, който се уплашил и избягал. Жената е откарана в болницата. Полицаите спипали бързо побойника, който бил разпознат по-късно."

Очевидно е, че тезата за "сирийката" е измислена от зюмбюлов и сие, долнопробните псевдожурналистически негодяи.




Views: 656 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive